OceanWin Crâck İsteği

d214

Bronz Üye
Sitede zaten paylaşılmış fakat source code yok spoofer yapmak isteyenler için yardımcı olabilir. Bilen varsa hangi metodla spoof yaptığını söyleyebilir mi? format atınca gitmediğini fark ettim.

Sitede zaten paylaşılmış fakat source code yok spoofer yapmak isteyenler için yardımcı olabilir. Bilen varsa hangi metodla spoof yaptığını söyleyebilir mi? format atınca gitmediğini fark ettim.
c++ kullanan bir uygulamanın source codesini çıkaramazsın. eğer c++ ise tabii ki bakmadım ama amidewindir blackin dedigi gibi

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Format atınca gitmiyorsa bios ve anakart serialleri değişiyordur, anakartın amiyse amidewin kullanıyordur arkadaşın dediği gibi. Bu arada rarın şifresi vahy ile mi gelecek?

Nasıl amidewin knk monster notebookta çalıştı
Tamam, bios ami ise çalışır her cihazda.

Format atınca gitmiyorsa bios ve anakart serialleri değişiyordur, anakartın amiyse amidewin kullanıyordur arkadaşın dediği gibi. Bu arada rarın şifresi vahy ile mi gelecek?

Ben kendim amidewin yapınca çalışmıyor hata veriyor, bu attığım spooferde nasıl çalışıyor onu anlayamadım

şifre olduğunu fark etmedim diğer konuya bak forumdaki o zaten cracklenmiş smbios kilidi falan nasıl kalkıyo onlar yeterli

rar şifresi ne konus artık nolur

Ben kendim amidewin yapınca çalışmıyor hata veriyor, bu attığım spooferde nasıl çalışıyor onu anlayamadım
Kankam, biosa gir sağ üstte veya herhangi bir köşede kocaman AMERICAN MEGATRENDS yazıyor mu bak söyle, muhtemelen insyde veya h2o bios olabilir emin değilim, monster kullanmadım hiç. msinfo32 de işini görür

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt