Çözüldü Nyrexscript RAT Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Github adresimiz yok, muhtemelen karamala çalışmaları için yapılan bir oyun olabilir

Github adresimiz yok, muhtemelen karamala çalışmaları için yapılan bir oyun olabilir
O zaman bu kişiyi bulmanız lazım, benim üzerime hiç yıkmayın çünkü yediğim anda formata koştum ve bu seviyede bir rat yapabilecek birisi değilim. Nasıl olsa sizin adınıza gerçekleşen bir olay.

Anlamadığım şeyse Github'dan indirdiğin Source'nin normal Loader ile ne alakası var?
Sattığı projenin kaynak kodunu neden Github'da paylaşsın?

Anlamadığım şeyse Github'dan indirdiğin Source'nin normal Loader ile ne alakası var?
Zaten bunu anlatmak istemedim, satitgi projede değil çünkü github hesabına uzaktan baktığınizda nyrexle hiç bir bağlantısı gözükmüyor. Fakat projelerden birini indirip rati yediğiniz zaman nyrexle iletişim bağlantısı çıkıyor. Rastgele bir github hesabı diyebiliriz.
Eklemek isterim bu konu düzde bir şikayet konusu değildi, öyle düzenlendi.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
adam gıthuptan hwid spoofer driveri ındırıyor buıld alıyor aldıktan sonra calısan exe nyrex e aıt sıteyle UDP baglantısı kuruyormus olay bu

Bahsettiğim şey Nyrex adı geçiyor diye neden Pub paylaşılmış Source'den sorumlu olsunlar?
Niye olmasın onlara bağlantı atıyom dütdüt sürekli, üstelik ben konuyu paylaştığımda repo 4 günlüktü, cheatglobalden yeterli hassasiyet gösterilmediği için şu an konu karamsarlıkta, konuyu inceleyeceğiz diye kaldırdıktan sonra hiç bir işlem/adım yapmamışlar mı? Bendede suç var konuyu aceleyle açtım, eğer dosyaları kaydedip buraya atsaydım yada bir wireshark vs. ile bir video çekseydim daha temelli bir konu olurdu.

Niye olmasın onlara bağlantı atıyom dütdüt sürekli, üstelik ben konuyu paylaştığımda repo 4 günlüktü, cheatglobalden yeterli hassasiyet gösterilmediği için şu an konu karamsarlıkta, konuyu inceleyeceğiz diye kaldırdıktan sonra hiç bir işlem/adım yapmamışlar mı?
o link onların olduğunu kanıtlıyamassınki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt