Çözüldü Nyrexscript RAT Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 senedir kullanıyorum bir ***** yok Gelip adam karalamaya calısıyor xd

Adamların bu forum üyesi kadar reselleri var, kazandıkları paranın haddi hesabı yok, sence senin boktan bilgisayarına mı ihtiyaçları var?
Her şey ortada otistik misin? Bu konuya en çok senin gelmeni bekliyordum biliyo musun allahın gorili :DDDD

Merhaba, söylediklerinizi destekleyecek bir video veya herhangi bir delil yada kanıt mevcut mu? Zira konunuza 3. kişi gözünden baktığımda karalama amaçlı bir konu olduğunu görüyorum.

Mümkünse video çekip atın. Çünkü resimli screenshotlarda her zaman oynanma ve photoshop mümkün olabiliyor.

Kanıt sunmazsanız hesabınız kapatılacak.

Merhaba, söylediklerinizi destekleyecek bir video veya herhangi bir delil yada kanıt mevcut mu? Zira konunuza 3. kişi gözünden baktığımda karalama amaçlı bir konu olduğunu görüyorum.

Mümkünse video çekip atın. Çünkü resimli screenshotlarda her zaman oynanma ve photoshop mümkün olabiliyor.

Kanıt sunmazsanız hesabınız kapatılacak.
Bahsi geçen github linkini inceleme amaçlı konuyu kaldırdığınızda neredeydiniz? Üstelik bilgisayarıma format attım, dosyaların hiç birisi bende yok.
image.png

Kim konuyu inceliyorsa lütfen efektik olsun, kimseye yalan borcum yada sallama isteğim yok. Ortada olan bir durumdu ve konuyu kaldırıp inceleme yapacağınızı söylediniz, şimdide benden kanıt istiyorsunuz konuyu kapattıktan sonra size arkadaşlarıma discorddan yazdırdım etiketledim bir durum olursa bana yazın dedittirdim tık çıkarmadınız. Neden?

Bahsi geçen github linkini inceleme amaçlı konuyu kaldırdığınızda neredeydiniz? Üstelik bilgisayarıma format attım, dosyaların hiç birisi bende yok.
image.png
Kanki adam sana diyoki madem böyle bir iddan var aç video kaydını, aç nyrexin loaderi hilesini herneyse artık videoya alıp incele. Rat olduğunu öyle göster diyor sen neyden bahsediyorsun.

ayrıca ile UDP bağlantısı ne alaka

Kanki adam sana diyoki madem böyle bir iddan var aç video kaydını, aç nyrexin loaderi hilesini herneyse artık videoya alıp incele. Rat olduğunu öyle göster diyor sen neyden bahsediyorsun.

ayrıca ile UDP bağlantısı ne alaka
Bu durum nyrexin loaderı üzerinden gerçekleşiyor demedim dostum, githuba gir "free valorant hack" yaz oradaki projectlerden birini indir .vcxprojunu aç nolacağını gör. Bu durumda karşılaştım nyrex bağlantısını görünce bende şaşırdım
Gerçekten hayal kırıklığına uğradım, daha ne türlü gibi bir kanıtla konumu destekleyebilirim?

Boş karalama çalışmaları bunlar. İlk defa olan bir şey değil, daha önce de defalarca kez bu şekilde karalama çalışmaları oldu.
5 senedir ürün satıyoruz, günlük 7k'dan fazla müşteriye ve çok fazla resellerlara sahibiz. Siz karamalama çalışmalarına, biz büyümeye devam :)

Boş karalama çalışmaları bunlar. İlk defa olan bir şey değil, daha önce de defalarca kez bu şekilde karalama çalışmaları oldu.
5 senedir ürün satıyoruz, günlük 7k'dan fazla müşteriye ve çok fazla resellerlara sahibiz. Siz karamalama çalışmalarına, biz büyümeye devam :)
Başarınızı taktir ediyorum, fakat izah olarak benim izah seviyemle eşdeğer bir cevap verir misiniz. AKP hükümeti gibi cevaplar yazıyorsunuz

Adamın bundan çıkarı ne ki? Oda farkındadır bu kadar fazla müşteriniz ve resellerınız olduğunun, tek konuyla sizi bitiremeyeceğinin. Ayrıca github linkinin silinmesi de cabası. Taraf tutmuyorum ama bunlar göz önüne alındığında biraz garip geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt