Her şey ortada otistik misin? Bu konuya en çok senin gelmeni bekliyordum biliyo musun allahın gorili DDDAdamların bu forum üyesi kadar reselleri var, kazandıkları paranın haddi hesabı yok, sence senin boktan bilgisayarına mı ihtiyaçları var?
baska sorum yok teşekkürler xdHahahaha adamlar githubu sildi az önce bi ötlük olmasa niye silsinler cici dostum? vcxproj üzerinden rat yürütümü yapıyor.
Bahsi geçen github linkini inceleme amaçlı konuyu kaldırdığınızda neredeydiniz? Üstelik bilgisayarıma format attım, dosyaların hiç birisi bende yok.Merhaba, söylediklerinizi destekleyecek bir video veya herhangi bir delil yada kanıt mevcut mu? Zira konunuza 3. kişi gözünden baktığımda karalama amaçlı bir konu olduğunu görüyorum.
Mümkünse video çekip atın. Çünkü resimli screenshotlarda her zaman oynanma ve photoshop mümkün olabiliyor.
Kanıt sunmazsanız hesabınız kapatılacak.
Kanki adam sana diyoki madem böyle bir iddan var aç video kaydını, aç nyrexin loaderi hilesini herneyse artık videoya alıp incele. Rat olduğunu öyle göster diyor sen neyden bahsediyorsun.Bahsi geçen github linkini inceleme amaçlı konuyu kaldırdığınızda neredeydiniz? Üstelik bilgisayarıma format attım, dosyaların hiç birisi bende yok.
Bu durum nyrexin loaderı üzerinden gerçekleşiyor demedim dostum, githuba gir "free valorant hack" yaz oradaki projectlerden birini indir .vcxprojunu aç nolacağını gör. Bu durumda karşılaştım nyrex bağlantısını görünce bende şaşırdımKanki adam sana diyoki madem böyle bir iddan var aç video kaydını, aç nyrexin loaderi hilesini herneyse artık videoya alıp incele. Rat olduğunu öyle göster diyor sen neyden bahsediyorsun.
ayrıcaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirile UDP bağlantısı ne alaka
Başarınızı taktir ediyorum, fakat izah olarak benim izah seviyemle eşdeğer bir cevap verir misiniz. AKP hükümeti gibi cevaplar yazıyorsunuzBoş karalama çalışmaları bunlar. İlk defa olan bir şey değil, daha önce de defalarca kez bu şekilde karalama çalışmaları oldu.
5 senedir ürün satıyoruz, günlük 7k'dan fazla müşteriye ve çok fazla resellerlara sahibiz. Siz karamalama çalışmalarına, biz büyümeye devam
Adamın bundan çıkarı ne ki? Oda farkındadır bu kadar fazla müşteriniz ve resellerınız olduğunun, tek konuyla sizi bitiremeyeceğinin. Ayrıca github linkinin silinmesi de cabası. Taraf tutmuyorum ama bunlar göz önüne alındığında biraz garip geliyor.Boş karalama çalışmaları bunlar. İlk defa olan bir şey değil, daha önce de defalarca kez bu şekilde karalama çalışmaları oldu.
5 senedir ürün satıyoruz, günlük 7k'dan fazla müşteriye ve çok fazla resellerlara sahibiz. Siz karamalama çalışmalarına, biz büyümeye devam