✔️Novitec✔️| ⭐Valorant External ESP, Aimbot⭐ | 🧪Undetected & HVCI bypass🧪

Ürün gayet güzel gözüküyor, akıcılığı, hissiyati vs. temiz, böyle güzel bir ürüne neden sağlam bir menü tasarlamıyorsunuz aklım almıyor doğrusu. satışların daim olsun kankam. ^^

p.s: İhtiyaç halinde karşılıksız menü tasarlayabilirim.

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Helal olsun güzel yorumlar almış ama nasıl alacağım
web sitemizden otomatik ödeme ve teslimat sistemi ile hızlıca satın alma işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Farklı bir ödeme yöntemi tercih etmek ya da sorularınızı sormak isterseniz, Discord topluluğumuza katılıp bir bilet oluşturarak destek ekibimizden yardım alabilirsiniz. Ekibimiz, size memnuniyetle yardımcı olacaktır.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Ürün gayet güzel gözüküyor, akıcılığı, hissiyati vs. temiz, böyle güzel bir ürüne neden sağlam bir menü tasarlamıyorsunuz aklım almıyor doğrusu. satışların daim olsun kankam. ^^

p.s: İhtiyaç halinde karşılıksız menü tasarlayabilirim.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Menü konusuna gelince, ürünü bir an önce piyasaya sürmemiz gerektiği için menüye yeterince özen gösteremedik. Ancak, yakın zamanda daha şık ve özenli bir menü tasarlayıp değiştirmeyi planlıyoruz. Yine de şu an için External kategorisindeki ürünümüzün kusursuza yakın olduğunu söyleyebiliriz.

win 10 da tpm ban yemiştim ve spooflayım tpm açınca ban yiyorum ama win 11 geçtim her şey açık 3 gündür ban yok daha da yemem herhalde . win 11 de hile arıyorum şimdi sizi ürünü denemek istiyorum
Tabii hocam, iletişime geçerseniz yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Menü konusuna gelince, ürünü bir an önce piyasaya sürmemiz gerektiği için menüye yeterince özen gösteremedik. Ancak, yakın zamanda daha şık ve özenli bir menü tasarlayıp değiştirmeyi planlıyoruz. Yine de şu an için External kategorisindeki ürünümüzün kusursuza yakın olduğunu söyleyebiliriz.
45 dakikada bu kadar geliyor elimden, hatalar mevcut. belki ilham olur idk

Hocam videoda denk geldim videodan dolayı tanıtım amaçlı arkadaş rage açmış sanırsam bunda nasıl deniyor siz daha iyi bilirsiniz memory aim mi artık böyle soft aim derler ya o aim şeklinde ayarlanabiliyor mu aimbot'u
kanka hilenin aimbotu falan iyi legit oynarsan ban yıcegını hıc sanmıyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt