✔️Novitec✔️| ⭐Valorant External ESP, Aimbot⭐ | 🧪Undetected & HVCI bypass🧪

Herhangi bir FPS kaybı, drop, kasma gibi sorun yaşatmaz. Diğer external ürünlerin aksine neredeyse hiçbir kayıp yaşatmaz.
Hocam videoda denk geldim videodan dolayı tanıtım amaçlı arkadaş rage açmış sanırsam bunda nasıl deniyor siz daha iyi bilirsiniz memory aim mi artık böyle soft aim derler ya o aim şeklinde ayarlanabiliyor mu aimbot'u

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Hocam videoda denk geldim videodan dolayı tanıtım amaçlı arkadaş rage açmış sanırsam bunda nasıl deniyor siz daha iyi bilirsiniz memory aim mi artık böyle soft aim derler ya o aim şeklinde ayarlanabiliyor mu aimbot'u
Tabii hocam, legit yapabilirsiniz legit/rage seçeneklidir ve ürün External olmasına rağmen, bir Internal gibi kusursuz çalışır.
Daha önce gördüğünüz bütün aimbotları unutun, gerçekten çok kaliteli bu ürün.

Tabii hocam, legit yapabilirsiniz legit/rage seçeneklidir ve ürün External olmasına rağmen, bir Internal gibi kusursuz çalışır.
Hocam o halde bununla yüksek ranklara legit şekilde bansız ve problemsiz kasılır diye düşünüyorum yakın bir zamanda satın almayı düşünüyorum diyelim teşekkür ederim iyi satışlar dilerim

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Hocam o halde bununla yüksek ranklara legit şekilde bansız ve problemsiz kasılır diye düşünüyorum yakın bir zamanda satın almayı düşünüyorum diyelim teşekkür ederim iyi satışlar dilerim
Evet hocam şu anda UD rahatlıkla kasabilirsiniz. Teşekkürler, bekleriz.

Aktif olarak kaç kullanıcınız var hocam bu external ürününüzde
Hocam KVKK gereği bunu paylaşamıyoruz, fakat çok fazla kullanıcımız yok. Bu External projesi yaklaşık 3 aydır UD şekilde duruyor 3 ay boyunca aynı hesapta oynandı ve ban yemedi. Fakat tabii manuel incelemeye düşerseniz ban kaçınılmazdır.

Dipnot: Novitec External Internet kafede kullanıma uygundur. Aynı bilgisayara oturduğunuz sürece hiçbir şekilde HWID lock hatası ile karşılaşmazsınız. Deepfreezeden (CafePlus AKINSOFT vb. internet kafe yazılımları) ötürü hiçbir sorun yaşamazsınız.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Üst Alt