Çözüldü Novitec ile yaşanan sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+ olarak 4 ay geçti yani banım kalkmıştı ve bunu denemek için 4 hesabımla birlikte 1-2 hafta çok rahat bir şekilde oynadım hiçbir problem yaşamadım

Burda anlattığınız olayı kanıtlayan o zamanki hesabın tracker bilgileri yada riota atılmış bir ticket kaydı bulunuyor mu ?
elimde malesef ticket kayıdı yok fakat elimde tracker bilgisi mevcuttur videolu kanıtım: tracker profilide burdadır :

ztn vanguard sapık gibi saniye başı ss de alıyor onu da eklemek lazım

Zamanında ürününü sattığım güvenilir satıcı herhangi bir problem yaşamadım müşterilerim dahil mağdur olmadık vgk 1 kere yasaklandığında artık direkt kara listeye alıp detaylı tarama yapıyor evet doğru ürün kaynaklı olduğunu düşünmüyorum

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
reis seni tanıyorum ztn arkadaş 1 2 halt yemiştir bize demiyordur büyük ihtimalle 2 3 arkadaşıma size önermiştim sorun da yaşadıkları daha yok
dost spam yapmaya yada kendini göstermeye gelmişsin belli ki neden kullanmak üzere satın aldığım bir ürünü iade edeyim ki ? birde emin emin halt yemiştir yazmışsın hahahaha yaşın kaç 13 fln mı ?

dost spam yapmaya yada kendini göstermeye gelmişsin belli ki neden kullanmak üzere satın aldığım bir ürünü iade edeyim ki ? birde emin emin halt yemiştir yazmışsın hahahaha yaşın kaç 13 fln mı ?
dost uzun süredir bu piyasadayım adam sana iade vermemekte çok haklı ban yemişsin her hilede yiyebilirsin 2.ci olarak büyük ihtimalle demişim 3.cü olarakta 18 e giricem iyi forumlar

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
DT / UD gibi kavramlardan dolayı oluşan durumlara bakmıyoruz satılan ürünü kişi temin ediyormu sattığı üründe vaad edilen özellıkler calısıyormu satın alım sağladıktan sonra kurulumda yardımcı oluyormu bu gibi temel durumlara bakıyor ve ilgileniyoruz onun harici ürünü aldım aldığım gibi ban yedim ürünü aldım 3 gun sonra ban yedim durumları bizi ilgilendirmez

bundan dolayı Şikayet konusu reddedilmiştir. Sahip olduğunuz ürünü bir başkasına satabilir veya zaaten val5 yemiş bir sistemde kullanmaya devam edebilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt