hypron
Uzman Üye
reis hileden ban yiyebiliriz iade o yüzden yapılmaz ama gene geçmiş olsunŞikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @LeftCaps Caps
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : Satın aldığım hileden dolayı aramızdaki problem
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 23.11.2024
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/novitec-store-esp-aimbot-wallhack-undetected-focused-on-security.58554/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; görsellik bir problem yoktur
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; öncelikle bu bir dolandırılma ya da şikayet konusu değildir aramızda ki problemi çözemediğimizden dolay buraya taşımaya karar verdik şurdan başlamak istiyorum ben dün yazılımlarını satın alıp kullandım lakin 1 maç sonra banlandım burda sonuçta hile kullanıyoruz evet ban yiyebiliriz fakat 1 maçtan yemek bana çok garip geldi + olarak 4 ay geçti yani banım kalkmıştı ve bunu denemek için 4 hesabımla birlikte 1-2 hafta çok rahat bir şekilde oynadım hiçbir problem yaşamadım burda tracklerini ve satın alım kanıtlarını koyabilirim isterseniz satıcı iade yapamayacağını ürünün çalıştığını savundu tamam belki ürün çalışıyor ama bende çalışmadı ve ban yedim 152 hatası alıyorum delayda olduğumu düşünmüyorum çünkü 1-2 hafta test ettim bütün hesaplarada giriliyor hala bir problemi yoktur satıcı dondurmayı teklif etti fakat ben bunu kabul etmiyorum çünkü bu benim için kazan - kazan durumu değil tek taraflı bir kazanç olduğunu düşünüyorum kendisine teklifim ise 700 tl gibi bir rakamın iadesini kalan 100 tl nin de onlarda kalmasını bu şekilde tatlı bir iade olacağını düşündüm ama bu olmadı malesef ve çıkmaza girdik sizlerin önerilerine açığız ve evet bilgisi var satıcının