Novitec Crâck Me @LeftCaps @R7flex

zamanla geliceklerdir ben anlamıyorum bunlarla alıp veremedikleri ne tarafsız bir forum olduğu için de olabilir ama kurallar katı bir şekilde uygulansaydı kesınlıkle olamazdı napıyorsa artık hayla aynı ipden açabiliyor biz istesek açamayız öyle değil mi
daha bugün @shqtz konuya emoji attığı için banlandı ama bu adam 5 kere isim değişti 5 kere sc4m attı en son ismi olan clexde banlandı yeni multi açtı tekrar geldi tık yok garip anlam veremiyorum

fnbp035.png
dilenmesine gerek yok istesin yolliyayım ;)

Adamların hilesine açtığınız gibi kendi hilenizinde CrâckMe konusunu neden açmıyorsunuz? :D

spoofer varmı free ben sanırım hwid yedim geçenki hileden sonra

@Xforceduck zafkielin küçük finosu dürüm karşılığında yaptığın editlerden çok para kazanamadın galiba abinin yanında bitiyon :D Left sana edit yaptırmadımı zamanında eşşek herif seni :D 200 kilo ufak bi çocuksun utanmadan burda girdiğin hareketlere takındığın tavırlara bak :D

Şahıs Nympex yani Clex multi hesabı.
Aynı zamanda birkaç gün öncesinde "Satış & Ticarette Sahtekarlık" uyarısıyla banlanmış bir üye.

Novitec çıktığından beri satış yapamadıkları için içerlemişler.
Zamanında spoofer sattığımızda, BlackSwipe satamadıkları için de aynı şeyi yapmışlardı. Ucubelikleri hep aynı, yıllar geçtikçe değişen tek şey yaşları oluyor.

Her neyse, bizim kimseyle bir derdimiz yok bize bulaşmayan kimseye de bulaşmıyoruz.

İyi forumlar.
Leftten hiç haz etmem ama harbi olgunluk babalık yapmış. 20 yaşındaki bir çocuğun bu olgunluğu beni şaşırttı açıkçası.

@Xforceduck zafkielin küçük finosu dürüm karşılığında yaptığın editlerden çok para kazanamadın galiba abinin yanında bitiyon :D Left sana edit yaptırmadımı zamanında eşşek herif seni :D 200 kilo ufak bi çocuksun utanmadan burda girdiğin hareketlere takındığın tavırlara bak :D
İç sesimi okudun hee sağ ol

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
200 kilo ufak bi çocuk

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt