Novitec Crâck Me @LeftCaps @R7flex

yıllardır yoksun forumda bocek tarzı bişey gelirmi?

Şahıs Nympex yani Clex multi hesabı.
Aynı zamanda birkaç gün öncesinde "Satış & Ticarette Sahtekarlık" uyarısıyla banlanmış bir üye.

Novitec çıktığından beri satış yapamadıkları için içerlemişler.
Zamanında spoofer sattığımızda, BlackSwipe satamadıkları için de aynı şeyi yapmışlardı. Ucubelikleri hep aynı, yıllar geçtikçe değişen tek şey yaşları oluyor.

Her neyse, bizim kimseyle bir derdimiz yok bize bulaşmayan kimseye de bulaşmıyoruz.

İyi forumlar.
yinemi usr eminmisin yetmedimi artık

yıllardır yoksun forumda bocek tarzı bişey gelirmi?

yinemi usr eminmisin yetmedimi artık
ya şimdi banlı olsa bile bu cg yonetim izin veriyor ben anlayamıyorum ki satış ve sahtekarlıktan banlı defalarca banlı ama hayla hayla rahatlıkla konu acar vesaire torpil söz konusu mu acaba

ya şimdi banlı olsa bile bu cg yonetim izin veriyor ben anlayamıyorum ki satış ve sahtekarlıktan banlı defalarca banlı ama hayla hayla rahatlıkla konu acar vesaire torpil söz konusu mu acaba
torpillik bi durum olduğunu sanmıyorum ama gerçekten artık en azından bazı isimlerim blacklist e alınması lazım bu adamın bu foruma katabileceği hiçbir artı yön yok 5. mi 6. mı yan hesabı sayamadım artık kesinlikle bu gibi isimlerin blackliste alınması lazım

torpillik bi durum olduğunu sanmıyorum ama gerçekten artık en azından bazı isimlerim blacklist e alınması lazım bu adamın bu foruma katabileceği hiçbir artı yön yok 5. mi 6. mı yan hesabı sayamadım artık kesinlikle bu gibi isimlerin blackliste alınması lazım
zamanla geliceklerdir ben anlamıyorum bunlarla alıp veremedikleri ne tarafsız bir forum olduğu için de olabilir ama kurallar katı bir şekilde uygulansaydı kesınlıkle olamazdı napıyorsa artık hayla aynı ipden açabiliyor biz istesek açamayız öyle değil mi

fnbp035.png
İyyy seni gidi seni multi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt