yorum kasma amgtam olarak nasıl kullanıcaz bilgisi olan var mı
craftrise'ı aç ardından extream injector veya başka bir inject programı ile oyuna inject et lobide insert tuşuna bas menü gelsin kullancidden tam olarak nasıl calısıtrıcaz bilmiyorum lan bir tane dll dosyası indi o kadar
zaten nerdeyse sagoware sourcu ile hiçbir farkı yok başka bir client yapıyomnfpw kk zaten aynı yetkili gurubu içindeydik sen ne yaşıyon awq
kk sen niye yaptığın hilenin src sini atıyon amq
sagoda gui yokki amgzaten nerdeyse sagoware sourcu ile hiçbir farkı yok başka bir client yapıyom
alabros kk bu amg konusuna onay gelirmicraftrise'ı aç ardından extream injector veya başka bir inject programı ile oyuna inject et lobide insert tuşuna bas menü gelsin kullan
yani yapılamaz diyosun :/Olur ama jarload yapması zor main classını bulman lazım onunda normal h1lelere göre ismi ve konumu başka
injectorle çalıştır yada novanın sunucusuna gel onun beleş loaderini injectorunu kullan bu kadar basitcidden tam olarak nasıl calısıtrıcaz bilmiyorum lan bir tane dll dosyası indi o kadar
yoo yapılır main classı bulduktan sonra jarload yapman lazım fix değilseyani yapılamaz diyosun :/
tamam ben bulursam atarımyoo yapılır main classı bulduktan sonra jarload yapman lazım fix değilse
yoo yapılır main classı bulduktan sonra jarload yapman lazım fix değilse