**Nova Client Crâck**

SELAMLAR BEN MERLİN BUGÜN NOVA CLİENTİ CRACKLEMİŞ BULUNMAKTAYIM.FREE VERİLİOYRDU ARKIN PC SİNDE 2 DK HALLETİM 2 DK DEDİĞİMDE 12 SANİYE FLN GEÇELİM KONUMUZDA BU ARKADAŞLAR SAGO PASTE KULLANIYORDU YENİ PASTE GEÇTİLER FREE VERİYOLARDI BİR SÜRELİĞİNE BİZEDE Crâck DÜŞER.

DLL R.A.C DİSABLE YOK İSTERSENİZ AŞŞAĞI YAZINIZ MİNHOOK KOYACAĞIM

DLL DOWNLOAD :

DLL VT :

olm loader zaten beleş 15 20 gündür beleş halada paralı olmadı paralı olunca bunu kullanmayacaksın cunku dedigim gibi şuan server koruması true paralı olunca false olucak false oluncadada hiç bişey yapamayacaksın crash verir sürekli

olm loader zaten beleş 15 20 gündür beleş halada paralı olmadı paralı olunca bunu kullanmayacaksın cunku dedigim gibi şuan server koruması true paralı olunca false olucak false oluncadada hiç bişey yapamayacaksın crash verir sürekli
kk flexi kendimde crackledim server kapandı am geneden crash atmadı + loader yapcam buna özel crash attı diyelim gene ben yaparım

kk koruma var dediğim disable etmiyor r.a.c ı bende minhookla düzelttim

saol rica ederim <3
merhaba bir sey biliyormus gibi konusman biraz daha komik yapmıs her neyse sahibiyle bugun konusmustum zaten free seyi konu acıcak kadar da seviyesiz bir varlıksın valla.

merhaba bir sey biliyormus gibi konusman biraz daha komik yapmıs her neyse sahibiyle bugun konusmustum zaten free seyi konu acıcak kadar da seviyesiz bir varlıksın valla.
ahmetcim sana burda meydan okumuya değmez öncen söyleyim bu free bitcek zaten erkenden arkın pc de 2 dk yaptım :d bitincede kullanılsın

kapatmayacam serveri merak etme :D
aspectcim ellerine sağlık güzel client ama obf yok basit kırılır + farkettim arkın pc de :D o güzel şeyi

ahmetcim sana burda meydan okumuya değmez öncen söyleyim bu free bitcek zaten erkenden arkın pc de 2 dk yaptım :d bitincede kullanılsın

aspectcim ellerine sağlık güzel client ama obf yok basit kırılır + farkettim arkın pc de :D o güzel şeyi
meydan okumaya degmez mi sen kimsin la forum dilencisi :Dd

Obf yokmu 1 tane string değiştirip getirir misin o clienti sadece sunucuyu kapatsam zaten köpek gibi kalıcaksın ortada ayrıca o client ücretsiz versiyon asla paralı olmayacak 1 aydır free zaten

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt