SAF GİRDİ SÜRESİNİ KAPAThepsini yaptım oyunda bi değşiklik göremedim neden ?
yardımcı olacak var mı ?
SAF GİRDİ SÜRESİNİ KAPAThepsini yaptım oyunda bi değşiklik göremedim neden ?
yardımcı olacak var mı ?
host shield'i takmayacaksın varsa çıkar kurulumu yap ama 4 maç dayanır haberin olsun ban'ı kabul ediceksen yapkankam olmuyor ya bi dc verebilir misin rica etsem brom ?
NASIL yapılıyo ve bu ne oluyo anlatın lütfennnKonuya geçmeden önce "Reezli" gibi pasterlar paylaştığım Crackleri editleyip sanki kendileri yapmış gibi tekrar paylaşıyorlar.
Bu yüzden artık bazı kısımlara basit düzey koruma ekleyerek paylaşıyorum. (Onu bile unpackleyemez enayi)
Crâck Date ~ 15.10.2023
Crâcked By ~ LOLSHAN
Cheat Base/Source ~ Github (Pasted)
Protectors ~ Inx. Obfuscator [UnPacked] : Lisans Kontrolleri [Hepsi silindi]
(Arduino Gereklidir)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir/Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
1-) Installer dosyasını çalıştırıp Mouse bilginizi seçin.
1a-) Installer Discord Url'den Arduino IDE dosyaları indiriyor.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Silinirse diye)
2-) Sırasıyla Step 1 ve Step 2 tıklayın
3-) Hileyi açıp sol alttan COM portunuzu seçin.
4-) Ayarlarınızı yapın, kullanıma yazır.Her zaman ki gibiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirkullanıyor.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Capture her zaman ki gibiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Arduino için de dümdüzLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirkullanıyor
Söylediğine göre birkaç gün önce DT olmuş ama son güncelleme ile şuanda UD (Yersen)
Gelişmek için Exe ile çalışmak isteyen arkadaşlar olursa UnCracked Exe aşağıda paylaştım
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir/Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
nasıl yaptın söylermisineline sağlık
Wolftü eline sağlıkhocam istek bir oyun var ona hile yapabilirmisiniz acilen gerekiyor