güncel olarak çalışıyor mu ? birde arduinoa aimbotlar güncelleme gerekmi onlaraKonuya geçmeden önce "Reezli" gibi pasterlar paylaştığım Crackleri editleyip sanki kendileri yapmış gibi tekrar paylaşıyorlar.
Bu yüzden artık bazı kısımlara basit düzey koruma ekleyerek paylaşıyorum. (Onu bile unpackleyemez enayi)
Crâck Date ~ 15.10.2023
Crâcked By ~ LOLSHAN
Cheat Base/Source ~ Github (Pasted)
Protectors ~ Inx. Obfuscator [UnPacked] : Lisans Kontrolleri [Hepsi silindi]
(Arduino Gereklidir)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir/Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
1-) Installer dosyasını çalıştırıp Mouse bilginizi seçin.
1a-) Installer Discord Url'den Arduino IDE dosyaları indiriyor.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Silinirse diye)
2-) Sırasıyla Step 1 ve Step 2 tıklayın
3-) Hileyi açıp sol alttan COM portunuzu seçin.
4-) Ayarlarınızı yapın, kullanıma yazır.Her zaman ki gibiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirkullanıyor.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Capture her zaman ki gibiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Arduino için de dümdüzLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirkullanıyor
Söylediğine göre birkaç gün önce DT olmuş ama son güncelleme ile şuanda UD (Yersen)
Gelişmek için Exe ile çalışmak isteyen arkadaşlar olursa UnCracked Exe aşağıda paylaştım
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir/Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ardiunoların hepsi comport üzerinden calıstığı için fix yakalanıyor yaanigüncel olarak çalışıyor mu ? birde arduinoa aimbotlar güncelleme gerekmi onlara
hocam leonardo kullanıyorum. setup'u çözemedim nasıl yapacağım?Konuya geçmeden önce "Reezli" gibi pasterlar paylaştığım Crackleri editleyip sanki kendileri yapmış gibi tekrar paylaşıyorlar.
Bu yüzden artık bazı kısımlara basit düzey koruma ekleyerek paylaşıyorum. (Onu bile unpackleyemez enayi)
Crâck Date ~ 15.10.2023
Crâcked By ~ LOLSHAN
Cheat Base/Source ~ Github (Pasted)
Protectors ~ Inx. Obfuscator [UnPacked] : Lisans Kontrolleri [Hepsi silindi]
(Arduino Gereklidir)
1-) Installer dosyasını çalıştırıp Mouse bilginizi seçin.
1a-) Installer Discord Url'den Arduino IDE dosyaları indiriyor.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Silinirse diye)
2-) Sırasıyla Step 1 ve Step 2 tıklayın
3-) Hileyi açıp sol alttan COM portunuzu seçin.
4-) Ayarlarınızı yapın, kullanıma yazır.Her zaman ki gibiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirkullanıyor.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Capture her zaman ki gibiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Arduino için de dümdüzLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirkullanıyor
Söylediğine göre birkaç gün önce DT olmuş ama son güncelleme ile şuanda UD (Yersen)
Gelişmek için Exe ile çalışmak isteyen arkadaşlar olursa UnCracked Exe aşağıda paylaştım
tüm arduino mantığı dt olduğu için 4 maç götürür senigüncel olarak çalışıyor mu ? birde arduinoa aimbotlar güncelleme gerekmi onlara
Ud bile alsam banlanırmıyım yanitüm arduino mantığı dt olduğu için 4 maç götürür seni
arduinoda şuan ud diye bişey yok esp bakmalısın ardiuno devri kapandıUd bile alsam banlanırmıyım yani
ardiuno işi bitti,vardır 1 2 tane ud olan oda alınabilecek bir risk değil..Ud bile alsam banlanırmıyım yani
Arduino kullanırsan her türlü banlanırsın, bu ban hileden dolayı değil arduinodan dolayıUd bile alsam banlanırmıyım yani