Generator boşa kod üretir boşuna denemeyin.kral şimdi promo mu veriyor bu genaretör yoksa kodlu mu
nitro falan çıkmaz dostumçok uğraşılmamış üzerinde kodların, fakat iş görür ve nitro çıkar fakat ne zaman çıkıcağı belli olmaz belki yarın belki 1 ay o şansa bağlı ama bir kaç günde bile çıkıcağını pek sanmıyorum buna uğraşacağınıza satın alın
nitro falan çıkmaz dostum
arkadaş 2000 denemede 2 tane çıktıgını söylemiş 4m denemede 1 tane bile çıkmadı kaç milyar tane deneyeceksin de 1 tane çıkacak 2 yıl mı sürer 3 yıl mı sürer artıkçıkabilir ama dediğim gibi, "ne zaman çıkıcağı belli olmaz belki yarın belki 1 ay o şansa bağlı"
Kanka videoyu izler misin , milyon yıllarca deneme yapman lazım. Çıkamaz yani.çıkabilir ama dediğim gibi, "ne zaman çıkıcağı belli olmaz belki yarın belki 1 ay o şansa bağlı"
zaten bu konuda da genarator ve checker birleşik deneyeli baya oldu ama öyle hatırlıyorum bir yandan üretiyor bir yandan üretilen kodları deniyor saglam çıkarsa sana bilgi veriyorcan sıkıntısından genarator ve checkeri birleştirdim daha iyi oldu bence öneririm isteyene de atabilirim