Boşa uğraşmayın boş bir program size nitro kazandırmaz :)

Çalışmıyor işe yaramıyor konuyu hortlatıp durmayın 4 milyon denemede 1 tane bile çıkmadı.

çok uğraşılmamış üzerinde kodların, fakat iş görür ve nitro çıkar fakat ne zaman çıkıcağı belli olmaz belki yarın belki 1 ay o şansa bağlı ama bir kaç günde bile çıkıcağını pek sanmıyorum buna uğraşacağınıza satın alın

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
çok uğraşılmamış üzerinde kodların, fakat iş görür ve nitro çıkar fakat ne zaman çıkıcağı belli olmaz belki yarın belki 1 ay o şansa bağlı ama bir kaç günde bile çıkıcağını pek sanmıyorum buna uğraşacağınıza satın alın
nitro falan çıkmaz dostum

çıkabilir ama dediğim gibi, "ne zaman çıkıcağı belli olmaz belki yarın belki 1 ay o şansa bağlı"
arkadaş 2000 denemede 2 tane çıktıgını söylemiş 4m denemede 1 tane bile çıkmadı kaç milyar tane deneyeceksin de 1 tane çıkacak 2 yıl mı sürer 3 yıl mı sürer artık :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
çıkabilir ama dediğim gibi, "ne zaman çıkıcağı belli olmaz belki yarın belki 1 ay o şansa bağlı"
Kanka videoyu izler misin , milyon yıllarca deneme yapman lazım. Çıkamaz yani.

can sıkıntısından genarator ve checkeri birleştirdim daha iyi oldu bence öneririm isteyene de atabilirim

can sıkıntısından genarator ve checkeri birleştirdim daha iyi oldu bence öneririm isteyene de atabilirim
zaten bu konuda da genarator ve checker birleşik deneyeli baya oldu ama öyle hatırlıyorum bir yandan üretiyor bir yandan üretilen kodları deniyor saglam çıkarsa sana bilgi veriyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt