checkgen.txt dosyası oluştur dostumwith open("checkgen.txt", "w") as dosya: hata veriyor.
4m dan 1 tane bile bulamadı 2000 de 2 yalan gibime geliyorDostum 2 bin checkleyip 2 tane bulman biraz saçma ve kafa uçurucu geldi bunlara dair kanıt koysan belki inanabilirdim ama nitro generator ler emin ol öyle kolay bir şekilde bulamıyor kodlamaşsın eline sağlık ama zaman kaybı bu platformda bunu deneyip sonuç alan toplam kişi sayısı 0 olacaktır kısaca bu tarz şeyleri denemek yerine para kazanıp alsanız daha az uğraştırır iyi forumlar
checkgen.txt dosyası oluştur dostum
11.00 dan sonrasını izlerseniz bir generatorde nitornun bulma olasılığını analrsanız
Stringi küçültmeyi deneyin4m dan 1 tane bile bulamadı 2000 de 2 yalan gibime geliyor
py olması müq olan css var c# + c++ f# untiy hub var pyhton yokSelamlar Dostlarım Kendimce Kodladığım Nitro Gen,Checker Paylaşıyorum
Sizlere sunuyorum dün akşam 2 bin tane oluşturup checkledim 2 tane çıktı arkadaşlarıma dağıttım
Sizde Deneyip kendinize kullanabilirsiniz veya arkadaşlarınıza bağışlayabilirsiniz
**Önerim**
Bilgisayarınız Güçlüyse 10 bin tane oluşturup check etmeniz arka planda çalışsın
Sabaha Kadar Bulur Büyük İhtimalle
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
GEN Klasör Oluşturun İçine Bunları .py diye kaydedin **Python Gerekli**
Tokeni_Giriniz yerine apiye bağlanabilmesi için bot oluşturup tokeni girin
Sonrasında Webhook_giriniz kısmına discord webhook oluşturup yapıştırıyoruz
Sonrasında Generator.py Çalıştırıp Kaç tane oluşturmasını sizlere soruyor 3bin veya istediğinizi yazın
Sonrasında Checker açıp otomatik kontrol etmesini bekleyin proxy falan gerekli değil direk api control yapıyor
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------