TOYSPEEK
Efsane Üye
yenilendi kralVideo açılmıyor
yenilendi kralVideo açılmıyor
Satın alınmaya değeryenilendi kral
Güzel yorumun için teşekkürlerSatın alınmaya değer
Sprey yapıyorum dostum full aim oynamıyorım ban riski diyo peki abiBoş bir yazilim dm de nerdeyse en az 7 6 kere sıkıp adam ölduruyorsun kanka elimle daha iyi yerlere gelirim iyi günler ben önermiyorum böyle yazılımlari arkadaşlar hemde ban riski var anakartınıza yazik etmeyin derim geçerim
.aylık alabilirim belki istekram var mı reis
Piyasadaki diğer hile satıcıları gibi free hesaplarda oynamıyoruz kanka ardunio da orda boşuna kullanılmıyor daha alıp denemeden yorum yapmaBoş bir yazilim dm de nerdeyse en az 7 6 kere sıkıp adam ölduruyorsun kanka elimle daha iyi yerlere gelirim iyi günler ben önermiyorum böyle yazılımlari arkadaşlar hemde ban riski var anakartınıza yazik etmeyin derim geçerim
kitlemedinMerhaba konuyu kitliyorum sebebi Bazı Kullanıcılar aralarında anlaşmazlık çıkarıp fikir ayrılığına düşüyor. Birbirlerine hakaret edip kötülemeye çalışıyor. Bu gibi davranışlar forumda huzursuzluğa neden oluyor lütfen konu altına kavga çıkaracak kötü sözler alaycı tavırlar içeren mesajlar yazmayın. Bu süreçten sonra Kullanıcılar bu uyarıyı dikkate almayıp aynı davranışlar içinde bulunursa Forumdan uzaklaştırılacaktır. Bizler Cheatglobal.com Kullanıcıları olarak Büyük Bir Aileyiz, Lütfen Aileye yakışmayacak sözler ve davranışlarda bulunmayınız.
Instagram verdiği için dava açacaksa Instagram adresi olmadan da yapılabilir 1. Youtube 2. Web Sitesi 3. Discord Bunların hepsi savcılık kararıyla bilgileri vermek zorundalar yani düşüncen yanlış bende şimdi araştırdım öğrendimİlk olarak 2 kere farklı konunuz açıldı
Direk olarak suclusunuz ikisinde de
İkinci olarak Arduino ne işe yarıyor tam anlamıyla bildiğini düşünmüyorum veya hangi dll bağlantı kurduğu artık Dt oldu zaten nasıl ud satıyorsun anlamıyorum
Instagram ıni vericek kadar cahil değilsindir umarım sadece şu an iki 3 farklı screenshot a evine kağıt gelir
Sitedeki sözleşmede kotnrol amaçlı ss alıyoruz yazarsa hiç bişi yapamazsınız.Instagram verdiği için dava açacaksa Instagram adresi olmadan da yapılabilir 1. Youtube 2. Web Sitesi 3. Discord Bunların hepsi savcılık kararıyla bilgileri vermek zorundalar yani düşüncen yanlış bende şimdi araştırdım öğrendim
Yanlışım varsa altta arkadaşlar beni düzeltebilir ben böyle biliyorum
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Cheatglobal.com 2019 yılında kurulmuş yazılımcı topluluğudur. Bünyesinde bir çok profesyonel yazılımcı bulundurmaktadır. Paylaşılan yazılımların cheatglobal.com ile bir alakası olmayıp, cheatglobal.com yasalara göre sadece "yer sağlayıcı" olarak hizmet etmektedir. 5651 kanunda belirtildiği gibi "Yer sağlayıcının yer sağladığı içeriği kontrol etme veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir." Ayriyetten aynı maddenin devamında “yer sağlayıcının, yer sağladığı hukuka aykırı içeriğin kanunen belirli suçları içermesi halinde yer sağlayıcının haberdar edilmesi hâlinde bu içeriği yayından çıkarmakla yükümlüdür.” sözleri yer almaktadır. Eğer ürününüzün yada programınızın sitemiz aracılığıyla kötüye kullanıldığını düşünüyorsanız lütfen "İletişim" sekmesinden şirketinizin resmi elektronik adresinden veya avukatınız aracılığı ile gerekli müracaatı yapınız. Yapmış olduğunuz istekler yoğunluğa göre 3 iş günü içerisinde incelenip haklı bulunmanız neticesinde hak sahibinin belirttiği kötüye kullanım olan konu 7 iş günü içerisinde sitemizden kaldırılacaktır. Sitede bir çok oyun için yazılmış hile ve yardımcı araçlar bulabilir, programlama dersleri izleyebilir, ilginizi çeken içerikleri paylaşabilir ya da bilgisayar ile ilgili, hayatınızdaki herhangi bir olayla ilgili görüş yada yardım talep edebilirsiniz. Cheatglobal.com kökleri dreamfancy ile beraber çok uzun yıllara dayanmaktadır. Cheatglobal.com oyunlardaki zengin yada fakir ayrımcılığını kaldırmak için uzun yıllar hizmet vermekte ve vermeye de devam edicektir.