⭐ NinjaWare Hardware Aimbot 🔥 Private Build 🚀 Arduino + Raspberry | ✅ UNDETECTED ✅

lol kendi driverını geçir sonra titrek olup olmadığını görürsün komik adam
ahhaha
sende olmasan kimle konuşçaz be reflex seviyom seni
başkan geçen hafta konun neden kapanmıştı hatırlıyor musun ?
yine bu içerikle ortaya çıkıp sattığın adamların pclerinden veri topluyordun ekran görüntüsü çekiyordun.
noldu fudladın da mı geldin.
hayır o zaman bu durumu açıklamıştım '' Ninjaware Colorbot '' Adı Altında bir konu açmıştık ve adminlere'de bu hileyi denettirmiştik. Adminler bana hile içerisinde bir ekran görüntüsü alma aracı olduğunu belirtti. Evet Doğru Peki Neden içinde ekran görüntüsü alma aracı var ? Eğerki Bizim hilemizi cracklemeye çalışan biri olursa bunun tespitini sağlayabilmek, Bazen Adını sanını duymadığımız Crâck programları ile deniyolar ve bu programları araştırıp nasıl cracklenemez hale getirebileceğimiz hakkında ar-ge çalışmaları yapıyoruz ayrıca cracklemeye çalışan kişi neden siteden yasaklandığını açıklamamızı veya kanıtlamamızı istediğinde bunu kanıt olarak gösterebilmektir. içinde 3. part hiçbir yazılım rat keylogger vb. bir yazılım yoktur. Biz discordda orda burda satan sokak satıcıları değiliz kendi sitemiz var adımız sanımız belli yerimiz belli şirketimiz var vergi numaramız var... vs vs Cheat Global adminleriyle konuştuk kendileri bunu kaldırmamız gerektiğini söylediler biz bu durumu kabul ettik ve kaldırdık kodu zaten veri çekmiyordu adminlerde onayladı sonrasında zaten bence konuyu çarpıtma :)

hata alıyorum da nasıl yardımcı olacaksınız
ne gibi bir hata
başkan geçen hafta konun neden kapanmıştı hatırlıyor musun ?
yine bu içerikle ortaya çıkıp sattığın adamların pclerinden veri topluyordun ekran görüntüsü çekiyordun.
noldu fudladın da mı geldin.
konum kapanmadı banım kaldırıldı ben sadece yeni aimbot için bekliyordum kral :)
cok güzel içerik eline sağlık
saolasın kral cansın :)

Sleep(17) heryerde ahah. evet ninjaware sana gelirsek cpu kullanımı nasl %0 olur lmao thread'e girmediği zaman olur tab2.

hile zaten özel bir hile belli slotu var public değil

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
sende olmasan kimle konuşçaz be reflex seviyom seni

hayır o zaman bu durumu açıklamıştım '' Ninjaware Colorbot '' Adı Altında bir konu açmıştık ve adminlere'de bu hileyi denettirmiştik. Adminler bana hile içerisinde bir ekran görüntüsü alma aracı olduğunu belirtti. Evet Doğru Peki Neden içinde ekran görüntüsü alma aracı var ? Eğerki Bizim hilemizi cracklemeye çalışan biri olursa bunun tespitini sağlayabilmek, Bazen Adını sanını duymadığımız Crâck programları ile deniyolar ve bu programları araştırıp nasıl cracklenemez hale getirebileceğimiz hakkında ar-ge çalışmaları yapıyoruz ayrıca cracklemeye çalışan kişi neden siteden yasaklandığını açıklamamızı veya kanıtlamamızı istediğinde bunu kanıt olarak gösterebilmektir. içinde 3. part hiçbir yazılım rat keylogger vb. bir yazılım yoktur. Biz discordda orda burda satan sokak satıcıları değiliz kendi sitemiz var adımız sanımız belli yerimiz belli şirketimiz var vergi numaramız var... vs vs Cheat Global adminleriyle konuştuk kendileri bunu kaldırmamız gerektiğini söylediler biz bu durumu kabul ettik ve kaldırdık kodu zaten veri çekmiyordu adminlerde onayladı sonrasında zaten bence konuyu çarpıtma :)
Geçen görmüştüm hileyi cracklerken kameralara 2-3 küçük poz verdim masaüstünde ki 25 tane denenmiş driverı rahatlıkla görebilirsin

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Sleep(17) heryerde ahah. evet ninjaware sana gelirsek cpu kullanımı nasl %0 olur lmao thread'e girmediği zaman olur tab2.
lol bazı driverlar multi threadlar üzerinde r/w yapıcan mavi ekran yiyor bu yüzden thread sistemini kaldırdım iyi günler

Geçen görmüştüm hileyi cracklerken kameralara 2-3 küçük poz verdim masaüstünde ki 25 tane denenmiş driverı rahatlıkla görebilirsin
mobeselere yakalanma abi
lol bazı driverlar multi threadlar üzerinde r/w yapıcan mavi ekran yiyor bu yüzden thread sistemini kaldırdım iyi günler
ooo kanka siz çatışın bu konuda lütfen gitmeyin hiçbir yere
he şeyi sorucaktım cracklemeyi başardınmı kanka

copy paste yapıp menüleri sürükleyip bırakarak yapmak mı özel kılıyor hileyi ahahah

Site :

Kişisel Discord: T O Y S P E E K#8902

Merhabalar Değerli Cheat Global Ailesi Bildiğiniz üzere bizim bir ''
Color Aimbot'umuz'' vardı ve bu aimbotu gün geçtikçe geliştireceğimizi söylemiştik ve gerçekten öylede yaptık. Gün geçtikçe geliştirmeye devam ediyoruz. Bittikten sonraki süreçte hileye Esp'de eklenecek , tabiki (%100 güvenli olduğunu düşünmeden satışa çıkarmayız) Ban Yediren şeylere Ninjaware olarak alerjimiz var :) Sizi Neden Tercih Etmeliyim diye soruyor gibisiniz öncelikle biz Cs:go piyasasında 2017 den beri varlığımızı sürdürmekteyiz Cs go hilemizi ben 50.000 TL envanterde kullanıyorum. Valorant hilemizide 2000 TL Envanterle kullanıyoruz 0'dan Radyanta seri yapıyorum ve hesabın ilk rankını elmas açtı şimdi ise yücelik (eğer geçen sezon olsa immo olmuştu ) videoda gösteriyorum zaten :D Discorddan ordan burdan hile satan çocuklardan değiliz. Yarın öbürgün kaçıp gidecek insanlarda değiliz herzaman yaptığımız işinde arkasındayız Hile'nin Yanında Spooferde verilecek tabiki bizim hilemizi kullanırken ihtiyacınız olmayacak fakat başka bir hileden banlıysanız sorunu düzeltecektir :) Not : Asus Anakartlarda çalışıyor ayrıca format'a ihtiyacınız yok (3 Tane Asus Kartta test edildi henüz) . Sadece valorant'ı silmeniz ve spoofladıktan sonra yeniden yüklemeniz yeterli. Hilemiz Piyasadaki Diğer Colorbot'lar gibi değil Tam Ekran Pencereli'ye Almanıza Gerek yok , Tam Ekranda Çalışıyor. Hepsinden Önemliside %0 Cpu Kullanımı Var Optimizasyonu süper. Düşük Özellikli pc'si olan arkadaşlar sorunsuz şekilde kullanabilirler. Ayrıca Windows Defender Kapatmanızada gerek yok hileyi virüs olarak görmüyor :) Hilenin Tanıtım videosunu çektim umarım beğenirsiniz :)

Önemli Not Hile Ardunio Leonardo R3 Gerektiriyor fiyatı ortalama 200 TL (Klon,Orjinal Fark Etmez)

Cpu Kullanımı :

hu65tbo.jpg

Özellikleri Neler :

-Flickbot
-Silent aim
-Her Silah için ayrı ayrı sprey ayarı
-Tam Ekran'da Çalışır
-Full Optimize (%0 Cpu)
-Hitbot Seçici
- İnstalock (eklenecek)
- Chat (Arkadaş Bulmak İçin)
- Config Sistemi
- Aimbot Bölgeleri İçin İnce Ayarlar
- Otostop
- Otomatik Ateş Etme
- Trigger
- Magnet Trigger
- Mor, Kırmızı , Sarı (Renk Seçici)
- Menü Gizleme
- Esp (Gelecek)
- Virüs Programıyla Kullanırsınız Sorun Olmaz

Tanıtım Videosu :

Fiyat :

Haftalık : 200 TL (Spoofer Hariç 7/24 Destek)

Aylık : 400 TL (Spoofer Dahil 7/24 Destek)

Yıllık : 2000 TL (Spoofer Dahil 7/24 Destek)

Menü Resimleri :

ju3u5gq.jpg

c3sgjyp.png
lde9mmh.png

gene hangi rus sitesinden çaldın reis?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt