JSKXHDNXJDHBEUXGSKDIXGWKDICHWNKEUXHDKDHCNEKEHDBCIHNXIWHXBJXGEX2 hesapta ban yedi perma sakın almayın bunu
QWPOEIQWPOEIQWPOEIQPOWEOPIQWEPOQWIOPEPQWEhile dc olmuş sakın sakısn almayın gitti hesaplar böyle ihlenin amuha ogyiym
Nasıl ya betadan beri hiç dt olmadıhile dc olmuş sakın sakısn almayın gitti hesaplar böyle ihlenin amuha ogyiym
hocam dcden banladılar buraya yazanları kanıtımız yok ama 1-2 kişi böyle yorum yazsa neyse ama bunların hala forumda satış konusu olması saçma bende satın aldım ana hesabım banlandı + dcden banlandımSatılan ürün hakkında kanıtınız var ise şikayet konusu açabilirsiniz ürün hakkında kullanıcılar bilgi sahibi olmuş olur aksi takdirde satış konularına konuyu baltalamak amacıyla attığınız yorumlara dikkat edin
Kanıtın yok olsa dahi bu konu senin polemik yaratacağın bir konu değil varsa derdin şikayet konusu açabilirsin. Çocuk gibi zırlayıp durma.hocam dcden banladılar buraya yazanları kanıtımız yok ama 1-2 kişi böyle yorum yazsa neyse ama bunların hala forumda satış konusu olması saçma bende satın aldım ana hesabım banlandı + dcden banlandım