- İletişim
ud since 2003
Yanlışın var yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum hiçbir ban sorunu yaşamadım muhtemelen manuel ban yemişsindir.Yazılım detect ban atıyor haberiniz olsun legit oynadım
donanım banı vardırYanlışın var yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum hiçbir ban sorunu yaşamadım muhtemelen manuel ban yemişsindir.
Şaka amaçlı yazdığınızı sandımneden aldınız hocam tam olarak bizim yalan söylediğimizi mi düşündünüz
Alışırsın sıkemlenmeye altın kuraldır.Şaka amaçlı yazdığınızı sandım
Boşver hocam sen psunu değiştir donanım banını kaldıralım psu güç kablolarından falan ban yersin sonra uğraşmaŞaka amaçlı yazdığınızı sandım
Kimseyi savunduğumuz yok. Şikayetin varsa gidip şikayet konusu açarsın, satış konuları altında bomboş tartışma çıkartamazsın. Rahatsız olduğun yorum vs varsa raporlayıp sonucu beklersin. Kimsenin satış konusunun baltalanmasını istemiyoruz. Ayrıca böyle laubali konuşamazsın.CG sizi savunuyor zaten 225 sayfa yorum var 220 si dt olduğuyla ilgili ve hala konu duruyor aylık ne kadar veriyorsunuz cg ye söylesene
bende ona göre dynago paste bi cs hilesi çıkarcam
büyük ihtimal banlancam :Haha:
Boş muhabbetleri temizleyebilir misiniz algı yapmaya calısıyorlar.Kimseyi savunduğumuz yok. Şikayetin varsa gidip şikayet konusu açarsın, satış konuları altında bomboş tartışma çıkartamazsın. Rahatsız olduğun yorum vs varsa raporlayıp sonucu beklersin. Kimsenin satış konusunun baltalanmasını istemiyoruz. Ayrıca böyle laubali konuşamazsın.
İyi forumlar dilerim herkese.