Ninja ware unpacked free

Bu hilenin sourcesi kimseden alınmadı 1 ayımı aldı kodlanması bilip bilmeden insanların emeklerimine bok atmayın çok beklersiniz daha aç köpekler gibisiniz çalışmıyacak bu ;)
buda cahillik artık adam source çıkarmış aimbotları open source oldu hala Crâck nerde diyorlar :D
Kimsenin işine yaramıcak colorbotun pixel methodunu görsen nolur cahillik sendeki araştırma yapmayı bilmiyorsun

Bu hilenin sourcesi kimseden alınmadı 1 ayımı aldı kodlanması bilip bilmeden insanların emeklerine bok atmayın çok beklersiniz daha aç köpekler gibisiniz çalışmıyacak bu ;) belki zorunuza gider ama türk yapımı bu hile sourcesini aldığınız dediğin adam PythonP Crâck satıyordu exe halinde TOSPEK gitmiş inceleyip bilgi sahibi olmak için kendisine almıştı ben bunu kodlarken parasınıda ödemişti kimseyi dolandırdığı yok. Hasetliğiniz ruhunuza işlemiş..
fgökşdnsgkjldfngjkdfngjkldfngjkfsdbgnjhksfdbgkjhdsbghkdsbgfhjkfdsghdfsgbfhdkjlsgbfdskhlgdfskhgbfdskhgbfsdkhlgfdshklgdfs bu bir gülme efektdir spam değil
usta siz insanları niye hala salak yerine koyuyorsunuz çok mu zekisiniz valla inşallah kullandığınız poslar sizin üstünüze değildir şikayet ettiler geçen sizi fatura felan da kesiyodunuz muhabbetine sinir oldular yine saçmaladığınız bir makale yüzünden
lütfen böyle hareketler yapmayın küçük düşüyorsunuz

fgökşdnsgkjldfngjkdfngjkldfngjkfsdbgnjhksfdbgkjhdsbghkdsbgfhjkfdsghdfsgbfhdkjlsgbfdskhlgdfskhgbfdskhgbfsdkhlgfdshklgdfs bu bir gülme efektdir spam değil
usta siz insanları niye hala salak yerine koyuyorsunuz çok mu zekisiniz valla inşallah kullandığınız poslar sizin üstünüze değildir şikayet ettiler geçen sizi fatura felan da kesiyodunuz muhabbetine sinir oldular yine saçmaladığınız bir makale yüzünden
Salak yerine koyduğumuz yok benim güzel küçük kardeşim ❤️ Şikayet etmişler neye kime şikayet ediyolar? Bu ülkede vergili fuhuş bile yasalken neyden bahsediyorsunuz? Zaten herkesin zoruna gidiyoruz 😅 çok hoşumuza gidiyor bu durum emin ol ki 😇 fakat sıkıldık boş saçma sapan yorumlarınızdan konularınızdan ve gerçekten umurumda dahi değilsiniz bu kadar kafaya takmayın bizi ne kimseye zorla bişey satıyoruz nede insanların icraatlarına karışıyoruz. Güzel icraatı olanları tebrik ediyoruz ❤️

Senin kafanmi güzel birader biz d0landırıcı değiliz iş ahlakımız var bütün müşterilerimize dürüstçe davranıyoruz kimseyi salak yerine koymuyorum ayrıca daha önceden burda ne yaşandıysa anlatıyorum beni çokta alakadar eden mevzular değil ortalıkta dolaşan yalan dedikodular var boş tipler yüzünden. İsteyen şikayet edebilir varsa bir hukuksuzluk avukatıma ulaşır.

Ne diyeyim ki her şeyi biliyorsunuz çok iyisiniz :D baya dürüstsünüz :D

Ne diyeyim ki her şeyi biliyorsunuz çok iyisiniz :D baya dürüstsünüz :D
Gizli saklı birşey yok ünvanımı sorgulayabilirsin kendi adıma söylüyorum dürüst olduğuma inanıyorum yer belli yurt belli problemi olan varsa ofis telefonumu dmsine bırakırım..

yapıcam yapıyorum yarın işim var gücüm var ne kadar boş adamsınız amk toyspeeke laf atıonuz adam akıllı Crâck yok

Henüz çalışır hale getiremedim fakat unpack halini vereceğim crackleyebilecek arkadaşlar paylaşırlar banada bi selam çakarlar deneyeceğim gene sadece bu gün birşey atmak için atıyorum.

birisi yapsında kulanalım yaav

Conheço alguém que quebrou e funciona apenas com arduino leonardo ele é um ótimo desenvolvedor de bypass acredito que não posso compartilhar quem ele é mas isso não é tão difícil quando se tem amigos.

Forumda ninjaware ekibine açılmış bir savaş var resmen, aslında genel olarak birilerinin pazarını baltalama çabası var sadece ninjaware değil. Biri çıkar crackledim der biri çıkar source kodunu buldum der, yok copy paste hile satıyorlar diyenler vs vs. Arkadaşlar ne bulduysaniz ne çalıntıysa ya da ne copy-pasteyse sizde satın madem, sizde yapın. Eline ne geçti güzel kardeşim ben anlamam ama bu kodlardan amacın neydi. Yapmayın dostum yapmayın, adamlar bu işten ekmeğini kazanıyor, birilerinin pazarını baltalamayin, hak değildir. Şu yaptığın suç, ticaret baltaliyorsun. Haksız rekabete malzeme çıkarıyorsun. Hoş değil... İfşa postu gibi açmışsın ya da bir başarı hikayesi gibi mi desem bilemedim. Neyse umarım anlamışsındır beni. Yaşına veriyorum...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt