Ninja ware unpacked free

30 dakika sonra Crâck atıyorum dedin sonra bugün içinde atıcagım sonra unpack dedigin lafı arkasında dursan helal diyecegim neden crackleyip atmadın bunu öğrenebilir miyim senden şöyle bir perfonmans bekliyordum kimse Crâck atamadın başarısız oldun benim gözümde :catscream:

30 dakika sonra Crâck atıyorum dedin sonra bugün içinde atıcagım sonra unpack dedigin lafı arkasında dursan helal diyecegim neden crackleyip atmadın bunu öğrenebilir miyim senden şöyle bir perfonmans bekliyordum kimse Crâck atamadın başarısız oldun benim gözümde :catscream:

şimdi unpack etmek en zor yeri zaten bunuda yapıp paylaştım 2. si olarak cracklememin sebebi program biraz karıştırmış ve açıkcası bu kadar zamanım yok arada 10dk ayırıp bakıyorum arada hatalar var tamamen sorunsuz olunca onuda paylaşacağım bu konuyu açma sebebim benden iyi olan biri hızlıca yapıp paylaşabilir diye yoksa bende yapmayı deniyeceğim.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
denicek varmı

unknown.png

keşke birileri crackleyip paylaşsa artık şunu bi ara forumda source aldıkları adama parasını ödemedikleri konusu açıldığından beri tilt oluyorum

ugraştırsa bile paylaşılacak arkadaşlar :)

keşke birileri crackleyip paylaşsa artık şunu bi ara forumda source aldıkları adama parasını ödemedikleri konusu açıldığından beri tilt oluyorum
Bu hilenin sourcesi kimseden alınmadı 1 ayımı aldı kodlanması bilip bilmeden insanların emeklerine bok atmayın çok beklersiniz daha aç köpekler gibisiniz çalışmıyacak bu ;) belki zorunuza gider ama bu hile Türk yapımı. Sourcesini aldınız dediğiniz adam PythonP Crâck satıyordu exe halinde TOSPEK gitmiş inceleyip bilgi sahibi olmak için kendisine almış ben bunu kodlarken parasınıda ödemişti kimseyi dolandırdığı yok. Hasetliğiniz ruhunuza işlemiş..

Son düzenleme:
buda cahillik artık adam source çıkarmış aimbotları open source oldu hala Crâck nerde diyorlar :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt