Demek ki istediğin kişilere ulaşıyorsun.Bu recep tayyip adlı şahis bana 30 dakika bekle sorununu çözücem dedi 30'dk sonra ne 30 u 1 saat sonra yazdım cevap dahi vermedi şimdi nasıl bülbül gibi şakıyor ?
Demek ki istediğin kişilere ulaşıyorsun.Bu recep tayyip adlı şahis bana 30 dakika bekle sorununu çözücem dedi 30'dk sonra ne 30 u 1 saat sonra yazdım cevap dahi vermedi şimdi nasıl bülbül gibi şakıyor ?
Kendisi benimDemek ki istediğin kişilere ulaşıyorsun.Bu recep tayyip adlı şahis bana 30 dakika bekle sorununu çözücem dedi 30'dk sonra ne 30 u 1 saat sonra yazdım cevap dahi vermedi şimdi nasıl bülbül gibi şakıyor ?
discordta arda ve shifaz (expensive) bu şahıslar isim değişikliği yapıyoruz dediler sakuraware adlı dcye davet oluşturdular artık buradayız diye katıldım şimdide bu başka proje burda tekrar alman lazım medusayı saldık diyorlar ne para iadesi yapıldı ne de sakurawareden yazılım verildi yani anlayacağın 800 tlyi 3 4 gün için vermiş oldum güvenmeyin bunlarakanka bunlar medusawareyi çaldırdılar sakura bunlar değiller iyimisin
Sakuraware veya o kişiler ile alakamız yokturdiscordta arda ve shifaz (expensive) bu şahıslar isim değişikliği yapıyoruz dediler sakuraware adlı dcye davet oluşturdular artık buradayız diye katıldım şimdide bu başka proje burda tekrar alman lazım medusayı saldık diyorlar ne para iadesi yapıldı ne de sakurawareden yazılım verildi yani anlayacağın 800 tlyi 3 4 gün için vermiş oldum güvenmeyin bunlara
Bana cevap versene sen bana kendi ağzınla 30 DAKİKADA sorununu halledicem dedin 30 dakika oldu 2 saat hala çözemedin sorunu ?Sakuraware veya o kişiler ile alakamız yoktur