Destek ekibi cok ilgili ve samimi fakat hileleri deceted ve paste hile satıyorlar sorunu kendileri bile zar zor çözüyor buna rağmen destekleri güzel hilenin deteced olması harıcınde bır sorun yaşamadım :)
Şuan dt olup olmadığından emin olamıyorum ticket açanlarada bunu belirtiyorum ancak daha dün gece güncelledik denemediysen deneyebilirmisin denediysen bilgi ver ona göre gerekli aksiyonları alalım.

İLGİ ALAKA SIFIR KİMDEN ALDIĞIMIZ BELLİ BİLE DEĞİL KEKİ SİTEYE KONU AÇTIM ZATEN BAKABİLİRSİNİZ MUHATTAP OLABİLCEĞİN KİMSE YOK HERKES BİRİNE YÖNLENDİRİYOR FAKAT SORUNU ÇÖZEN YOK ASLA

İLGİ ALAKA SIFIR KİMDEN ALDIĞIMIZ BELLİ BİLE DEĞİL KEKİ SİTEYE KONU AÇTIM ZATEN BAKABİLİRSİNİZ MUHATTAP OLABİLCEĞİN KİMSE YOK HERKES BİRİNE YÖNLENDİRİYOR FAKAT SORUNU ÇÖZEN YOK ASLA
Hocam bende açtım akıllanmıyorlar ya insanlara hayla ud diye dt şeyi satıyorlar insanda az utanma olur yeni kanıtlar ile come back atıyorum bekleyin. :D

BUGUN ALDIM KEK 3 SAAT OLDU HALA BEKLİYORUM BİRİLERİNİN BİRŞEY SÖYLEMESİNİ SORUNUMUN ÇÖZÜLMESİNİ FAKAT SADECE DEDİKLERİ BEKLEYİN BEKLEYİN SÜRE VERİLİYOR HALLEDİCEZ DİYE VERDİKLERİ SÜRE ÜZERİNDEN 3 SAAT GEÇTİ HALA YAZAN EDEN İLGİLENEN YOK

BUGUN ALDIM KEK 3 SAAT OLDU HALA BEKLİYORUM BİRİLERİNİN BİRŞEY SÖYLEMESİNİ SORUNUMUN ÇÖZÜLMESİNİ FAKAT SADECE DEDİKLERİ BEKLEYİN BEKLEYİN SÜRE VERİLİYOR HALLEDİCEZ DİYE VERDİKLERİ SÜRE ÜZERİNDEN 3 SAAT GEÇTİ HALA YAZAN EDEN İLGİLENEN YOK
Ürünü bizden almayıp destek bekliyorsun :rolleyes:

KESİNLİKLE ÖYLE BEN BUGUN ALDIM SAAT 22 GİBİ 3 SAAT OLDU HALA BEKLİYORUM KULLANAMADIM BİLE

Hocam konuma bakmanı söylerim
https://cheatglobal.com/konu/nightware-pw-dolandiriciligi-ve-rezilligi.39049/
bunun v2 sürümü geliyor şimdi hayla akıllanmadılar insan utanır az discord dan ulaşırsan sanada yardımcı ola bilirim.

ÜRÜNÜNÜZÜ SATAN KİŞİLERİ BİLMİYORMUSUNUZ NİGTVARE DCSİNDEYİM BİZZAT KONU AÇTIM SS'LERE BAKABİLİRSİN

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt