pc de çalışıyor mu solara ? emulator olmadansolara executor kullanıp basic esp aimbot scriptlerini kolayca inj atabilirsiniz bilginize.
emulator olmadan lafını anlamadım ama pc de calısıyor robloxa webten herhangi bir oyuna giriş yapiyorsun yaptıktan sonra leave basıp cıkıyorsun roblox kendi programını acıyor orada solarayı yonetici olarak calıstırıyorsun ve sag alt butondaki emojiye tıklıyorsun solara yazısının yanındaki daire sarı olmus ise herhangi bir oyuna giriş yapabilirsin demektir giriş yaptıgında daire yeşil olacaktır ve artık istedigin scripti injectleyebilirsin ( bazı scriptler olmuyor sansa baglı )pc de çalışıyor mu solara ? emulator olmadan
Şuan güncel çalışan versionunun linkini atar mısın ?emulator olmadan lafını anlamadım ama pc de calısıyor robloxa webten herhangi bir oyuna giriş yapiyorsun yaptıktan sonra leave basıp cıkıyorsun roblox kendi programını acıyor orada solarayı yonetici olarak calıstırıyorsun ve sag alt butondaki emojiye tıklıyorsun solara yazısının yanındaki daire sarı olmus ise herhangi bir oyuna giriş yapabilirsin demektir giriş yaptıgında daire yeşil olacaktır ve artık istedigin scripti injectleyebilirsin ( bazı scriptler olmuyor sansa baglı )
tabi dc den ulas bana : ceylinyŞuan güncel çalışan versionunun linkini atar mısın ?
solaranıın icinde dcrat bulunuyorsolara executor kullanıp basic esp aimbot scriptlerini kolayca inj atabilirsiniz bilginize.
gayet güvenli kendim kullanıyorum ve memnunum arada sırada roblox girmek icin iyi bir arac benim icin bu zamana kadarda bir sorun yasamadım tercih meselesi.solaranıın icinde dcrat bulunuyor
beni kullanıp kullanmaman ilgilendirmiyorda icinde rat vargayet güvenli kendim kullanıyorum ve memnunum arada sırada roblox girmek icin iyi bir arac benim icin bu zamana kadarda bir sorun yasamadım tercih meselesi.
attımtabi dc den ulas bana : ceyliny