.NET Uygulamamı Korumam Gerekiyor Yardım !

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kanka dngye kötü deyip themida önermek olmuş mu şimdi.
bunları ciddiye alma hayatlarından 1 tane uygulama bile yazmamış modeler themida diyor bir kere themida c++ üzerine yazılmış bir koruma githupta bile tooları var 2 saniye sürmüyor cok birşey biliyormuş gibi birde yorum yazıyor :D themida bari confuser yaz da bu kadar rezil olma

forumda sakın kimseye diklenme 2-3 obf kullanıp . burda yoldan geçen adam .neti gözü kapalı unpack atıp boyun kilidi atabiliyor :D
en güvenlisi özel modlu confuxerex yada eazofsafuctor paralı versionu kesinlikle korumanda sanallaştırması olan bir korumayı seçmen ve proje işleyişini bozmadan metotlarını veya belirli bölgeleri özel şifrelemeler ile şifreleyen ve içinde ek olarak web taraflı kontroller olan bir güvenlik kullanabilirsin ...

+ olarak attıgın webrequest'lere karınmış gibi davran. yoksa yirsin boyun kilidini :D

bu arada bu bahssettiğim metotlar seni kırmak isteyen birini sadece işini azcık uzatacaktır. .net'i kırmak isteyen adam az biraz yöntemlere hakimse hiç şansın yok zaten github'da şu anda piyasdada ücretsiz olan tüm obfs'ların unpacker tooları hazır olarak var. dil değiştir. en temizi
Eazfuscatorun birsürü ücretli veya ücretsiz unpackerları geziyor, yavaş güncelleniyor ve gereksiz pahalı eğer büyük bir proje ise alınabilir ama küçük projeler için birsürü alternatif var sonuçta.
Altyapı .NET olduğu sürece ne kadar güvenli yazarsan yaz neyi uygularsan uygula bir şekil çözüyorlar :D

bunları ciddiye alma hayatlarından 1 tane uygulama bile yazmamış modeler themida diyor bir kere themida c++ üzerine yazılmış bir koruma githupta bile tooları var 2 saniye sürmüyor cok birşey biliyormuş gibi birde yorum yazıyor :D themida bari confuser yaz da bu kadar rezil olma

themidayı savunmuyorum dediğin gibi github'da birsürü unpackeri var ama , themida confuser ex'den daha iyi koruma tekniklerine sahip ayrıca özellikle modlu confuxer ex'ler ile korunan bir projenin performansını ciddi yoruyor bazen, themida'da yaptıgın nerdeyse bütün projeler sorunsuz çalışır confuxer kullanırsan keyauth kullanırken bile namespace gizleyemezssin. bu iki seçeneğe göre para verip eazobs almak daha mantıklı ve güvenli.

burayı takip et genel yapıları anlarsın zaten
yokmu bir haso vm'miz :D
@0x58B

aslında çok sağlam bir server'in olacak ve yaptıgı her işlemi server taraflı onayı alınca yapacak bir bir kod yazacak kadar işsizssen açık kaynak kodlu yaz aq birisi cracklemeyemi kalktı kapat sunucuyu yak cracklemeye adım atanın diskini hadi eyv.

Son düzenleme:
themidayı savunmuyorum dediğin gibi github'da birsürü unpackeri var ama , themida confuser ex'den daha iyi koruma tekniklerine sahip ayrıca özellikle modlu confuxer ex'ler ile korunan bir projenin performansını ciddi yoruyor bazen, themida'da yaptıgın nerdeyse bütün projeler sorunsuz çalışır confuxer kullanırsan keyauth kullanırken bile namespace gizleyemezssin. bu iki seçeneğe göre para verip eazobs almak daha mantıklı ve güvenli.

burayı takip et genel yapıları anlarsın zaten
yokmu bir haso vm'miz :D
@0x58B

aslında çok sağlam bir server'in olacak ve yaptıgı her işlemi server taraflı onayı alınca yapacak bir bir kod yazacak kadar işsizssen açık kaynak kodlu yaz aq birisi cracklemeyemi kalktı kapat sunucuyu yak cracklemeye adım atanın diskini hadi eyv.
ConfuserEx döneminin başyapıtıdır, sadece programı stub üzerinden clr ile çalıştıran themida ile kıyaslanamaz bile.
KeyAuth'un methodlarini renamelerken sorun yaratması ConfuserEx'in ne kadar iyi olduğunu ortaya koymaz.
Bildiğin gibi zaten confuserEx yanlış hatırlamıyorsam 2015 yılında çıkmış bir obfuscator.
VMP şuan Eaz'a kıyasla daha iyi bir hal aldı, hatrı sayılır güncellemeler var, onun dışında thehelltower genel tekniklerin baselerini en basit haliyle paylaşmış zaten yani o konuda doğru.

Ekstra olarak HasoVM çöpü bana ait değil, olamaz da zaten, benim şuan aktif olarak geliştirdiğim tek obfuscator'üm DotNetArmor.
Server-side programlar yazmak zaten her geliştirici tarafından önerilen bir yaklaşımdır, uygulayıp uygulamamak geliştiricinin zeka seviyesine kalmış.

Eazfuscatorun birsürü ücretli veya ücretsiz unpackerları geziyor, yavaş güncelleniyor ve gereksiz pahalı eğer büyük bir proje ise alınabilir ama küçük projeler için birsürü alternatif var sonuçta.
Altyapı .NET olduğu sürece ne kadar güvenli yazarsan yaz neyi uygularsan uygula bir şekil çözüyorlar :D
Eazfuscator VMP dışında diğerlerine kıyasla uygun bir fiyata sahip bence.
Unpackerlar konusunda haklısın, base olarak kullanabileceğin unpackerlar gerçekten de var.
Fakat ben obfuscator kullanmayıp 1000 kişinin kodumu okumasına izin vermek yerine obfuscator kullanıp reverser'in canını sıkarak en fazla 1000 kişi içinden 10 kişinin okumasına izin vermeyi tercih ederim.

Dediğin gibi temelde themida .NET için bir obfuscator bile değil, sadece packer.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
suan sanırım senin haberin varmı bilmiyorum strongVM sanırım suan en iyis igibi free toolarıda yok hic deneme yaptın mı
strongVM çöp, tüm koiVM modları için OldRod kullanabilirsin.
değişiklikler olabilir, direkt olarak drag & drop ile çalışmayabilir ama dissassembler gayet iyi çalışacaktır.
Tüm koiVM modları yanlızca küçük değişikliklere sahip zaten, yeterince uğraşırsan çözersin.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt