.NET Uygulamamı Korumam Gerekiyor Yardım !

confuserex modlu versiyonları vardı sanırım

forumda sakın kimseye diklenme 2-3 obf kullanıp . burda yoldan geçen adam .neti gözü kapalı unpack atıp boyun kilidi atabiliyor :D
en güvenlisi özel modlu confuxerex yada eazofsafuctor paralı versionu kesinlikle korumanda sanallaştırması olan bir korumayı seçmen ve proje işleyişini bozmadan metotlarını veya belirli bölgeleri özel şifrelemeler ile şifreleyen ve içinde ek olarak web taraflı kontroller olan bir güvenlik kullanabilirsin ...

+ olarak attıgın webrequest'lere karınmış gibi davran. yoksa yirsin boyun kilidini :D

bu arada bu bahssettiğim metotlar seni kırmak isteyen birini sadece işini azcık uzatacaktır. .net'i kırmak isteyen adam az biraz yöntemlere hakimse hiç şansın yok zaten github'da şu anda piyasdada ücretsiz olan tüm obfs'ların unpacker tooları hazır olarak var. dil değiştir. en temizi

Son düzenleme:
Nasıl uygulamamı iyi bir biçimde korurum?
İşte birkaç farklı yol!

1) dosyanı bana at.
2) Eazfuscator satın al.
3) DNGuard satın al.

Beyler .net den oluşturdugum bir projem var bunu korumak istiyorum önerdiginiz obfuscator varmıdır linki ile atarsanız iyi olur

Themida Protector kullan​

Nasıl uygulamamı iyi bir biçimde korurum?
İşte birkaç farklı yol!

1) dosyanı bana at.
2) Eazfuscator satın al.
3) DNGuard satın al.
DNGuard da hvm ile geri çözüyorlar hocam çok gördüm ne yapasalarda en kralını koysan çözüyorlar ama tabi süreci azaltmak iyidir yavas kırar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt