Neden herkes sadece unk taraftarı?

Dediğine hak veriyorum bir panele başkası girdiği anda otomatik unk görduğu anda kapatıyor zaten ama malesefki bu forumda açılan konular sayesinde birkaç kişi veya toplum yanlış anlıyor diyebilirim ama yeni bir firma zaten bullseye sayesinde yükseldiği bir 1k dolar sayesinde admin olunuyor şakasız boyle birşey varmış galiba yanlışım varsa düzeltirsen sevinirim ama düzeltilir herşey düzeldiği gibi olumlu olumsuz yorum olabiliyor zaten ben sunucusundan cıktığım gibi otomatik giriyor böyle birşey daha var suphelendirdi biraz
Yorumların olumlu veya olumsuz olması durumu daha karmaşık hale getiriyor. Herkesin farklı bir bakış açısı var ve bu durumlar daha fazla tartışmaya neden oluyor. Savunduğum tek şey firmada yasaklı olan bir firma neden sürekli göz önünde bulunuyor CHEATGLOBAL'DE konusu olmamasına rağmen neden konu açılıyor hala anlamış değilim :D

Yorumların olumlu veya olumsuz olması durumu daha karmaşık hale getiriyor. Herkesin farklı bir bakış açısı var ve bu durumlar daha fazla tartışmaya neden oluyor. Savunduğum tek şey firmada yasaklı olan bir firma neden sürekli göz önünde bulunuyor CHEATGLOBAL'DE konusu olmamasına rağmen neden konu açılıyor hala anlamış değilim :D
Bana söyleyebilir misin dc hesabımdan o firmanın sürekli girilip çıkması fazla tartışmayalım perma yemiyelim

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu piyasada nerdeyse tanımadığım geliştirici yok. Forumda bulunan Türkler kaç yıldır bu işi yaptığımı zaten az çok biliyor özellikle dostlarım. Bu zamana kadar nerdeyse hiç yanılmadım. Bir panelin ne olursa olsun ürün safe ise satış fiyatı minimum 800-1000 Dolar olmalıdır. Kendisi bile ürünlerini önemsemediğini gram umrunda olmadığını belirtmesine rağmen bu kadar tutulması garip. Türkler ekonomi yüzünden ne yapacağını şaşırdı.
Turkiye ekonomik sartlarinda bir panele 800-1000/month ucret odeyerek ne kazanmamizi bekliyorsun hocam biraz açar misin.

Turkiye ekonomik sartlarinda bir panele 800-1000/month ucret odeyerek ne kazanmamizi bekliyorsun hocam biraz açar misin.
Türkiye ekonomi şartların da aylık 3-4k doları rahatlıkla gören firmalar gördüm, tanıdım. Yani isteyen yapıyor hocam. Fakat amatör satıcılar için bahsedersek siz de haklısınız.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Suan bana UD ve HVCI acik olarak calisan bir yazilim ve Spoofer önerin alayim. @unkdev e bagli kalmayalim. Bizde tek dev ile calisma istemiyoruz ama adamin urunleri gayet tatmin edici.

Haeun'da da prov2 adinda urun aldik ama daha duzgun bir satis yapamadik. Surekli DT.

Simdi biz ne yapalım bu durumda?

Ben birsürü türk reselleri uyardım almayın diye ama kimse dinlemedi isim vermicem bir türk 1000 dolarını kaptırdı diğeri 600 dolar vs bunlar önemli değil o kişi ve ortakları güvenilmez ;)

Suan bana UD ve HVCI acik olarak calisan bir yazilim ve Spoofer önerin alayim. @unkdev e bagli kalmayalim. Bizde tek dev ile calisma istemiyoruz ama adamin urunleri gayet tatmin edici.

Haeun'da da prov2 adinda urun aldik ama daha duzgun bir satis yapamadik. Surekli DT.

Simdi biz ne yapalım bu durumda?
Haklısın. Fakat Türkiye pazarında hvci açık ürün arayan sayısı çok az. Çoğunluğu spoofer kullandığı için hvci kapatıyor. Eğer bu ürüne bağlı kalmayı gerçekten istemiyorsan external ürünüme bakabilirsin discorddan ekleyip.

Haklısın. Fakat Türkiye pazarında hvci açık ürün arayan sayısı çok az. Çoğunluğu spoofer kullandığı için hvci kapatıyor. Eğer bu ürüne bağlı kalmayı gerçekten istemiyorsan external ürünüme bakabilirsin discorddan ekleyip.
Zaten beraber calisiyoruz ^^

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt