razorunl
Diamond Üye
- İletişim
...unk keyleri silmiş yine beyler
...unk keyleri silmiş yine beyler
Öncelikle merhaba duffy denen gerizekalıya beni benzetmeniz garip olmuş ben doğal bir satıcıyım bayadır piyasada olan birisiyim, kendisi daha önce dağıttım spoofer vardı boost basanlara onu almak için sunucumuza boost basan birisi ve sc4mmer oda mal unkda mal Unk tüm panelleri kapatan birisi bu kanıtları ile var malesef onun arkasını benim karşımda toplayamazsınız.insan önceden yemek istediği veya yediği kaba tükürmemeli. duffy seni gayet iyi anlıyorum fakat panelin parasını tam olarak odememistin ve senden odeme bekleniyordu odedigindede etrafa ve bizim satıcılarımıza tehtidvari konusma ve sanki unk ile ekip arkadasıymıssın gibi turkiyede bu ürünü sadece ben satabilirim edebilirim gibi birden fazla herkese cıkısların oldugu icin ve ekstra olarak ürünü satarken buradaki amacın bluepilli bitirmek diye bir cümle kurdugun icin atıldın.sahsi söylemlerine göz yumduk fakat diger satıcılarımıza sataşıp üstünlük göstermeye calıstın ha şunuda belirteyim duffy ekibi ve arkadasları unk tan en az 2 kes panel satın aldılar ve unk 2 sindede panellerini kapattı sebebide böyle göze batmalarıydı fakat akıllanmayıp 2. sini satın alan bi insana daha fazla cümle ağır gelir sonunun ne olacagını bilerek satın almak. ( satın alırkende unk sc4mmer ama genede alıyorum ) demek en az 4-5 yan hesaptan sunucularımıza katılıp panel almak istedigini saymıyorum bileiçler acısı.. daha söyleyecek sözüm kalmadı
panel satışına tamamen karşıyım. eskiden bu panel satış muabbetleri çok yoktu bu nedenle insanlar gidip kendi ürününü çıkartmak zorunda kalıyodu bi süre sonra buda piyasaya yenilikler getiriyodu artık panel satışı dediğimiz şey yüzünden satıcılar bir developerı zengin ediyolar bu panel satış olayı ilk lway de patladı lway spooferında herkese panel satmaya başladı parayı kırdı exit sc4m attı aynı olayı unkdada olucağını düşünüyorum unknown zaten sc4mmer biri bana sorarsanız satıcılar dönemlik developer bulmak yerine kendilerinin bişey geliştirmesini öneriyorum.Bu piyasada nerdeyse tanımadığım geliştirici yok. Forumda bulunan Türkler kaç yıldır bu işi yaptığımı zaten az çok biliyor özellikle dostlarım. Bu zamana kadar nerdeyse hiç yanılmadım. Bir panelin ne olursa olsun ürün safe ise satış fiyatı minimum 800-1000 Dolar olmalıdır. Kendisi bile ürünlerini önemsemediğini gram umrunda olmadığını belirtmesine rağmen bu kadar tutulması garip. Türkler ekonomi yüzünden ne yapacağını şaşırdı.
Beyler öncelikle bu konu tamamı ile Merak üzerine açtığım bir konu kimseye düşman değilim (unk) dışında.
Neden unkdev ürünleri satılıyor veya alınıyor?
Evet, şimdi konuyu sizlere kanıtları ve görüşlerimle açıcağım ve lütfen yorum atarak konuyu değerlendirip geri dönüş yapın.
Unk : Bu adam piyasada ( Panel & Reseller ) mevzusu yaparak sc4m atan birisi şimdi ek konuları açmak gerekirse basit örnekleri ve gördüklerimi söyliceğim.
300$ sc4m
Bu ürün UNNAMED olarak yapıldığı zaman @BullseyeProject ürünü olarak türkiye piyasasında tanınıyordu kimse unk munk bilmezdi ürün priv gibiydi BluePill zaten çok satış yapamıyordu o zaman
sonrasında bundan 1,5 - 2 ay önce adam türkiyede tanındı herkes UNK UNK UNK diyerek bu adamdan panel aldı bir çok türk sc4m yedi sc4m yemesine rağmen tekrar panel satın aldı.
Sonra ürün cheatglobalde 2 spiderman adam gibi herkes satış konusunu açtı ürün zaten ( Sertifika ) gibi şeylerle ayakta zor duruyordu ghosty bu ürünü tek kendi panelinde +3k key açıyordu gözümle gördüm, üstüne bu adamın soloq 70den fazla resellerı var unkun 12-15 tane var ürün zaten public geziyor yani ud durması imkansız.
Ghosty daha önce Partner oldu paneli, 2 hafta sonra kapandı unk'a Or0spu c0cugu gibi kelimeler edip 3 hafta sonra panel aldı ve tekrar 1k $ ödeyip kendini main bluepill'de admin yaptı.
Konu merak sorusuna gelelim.
Bunu kişisel kendim için söylemiyorum, benim sattığım Hoden ürünü diğer satıcı olan dostum @LeftCaps sattığı Novitec ürünü gibi ürünleri almak yerine millet gidip unk alıyor.
Problem şu bir çok unk resellerı olan satıcıda ürün bug-fixleri hakkında çok bilgi sahibi değil herkes common noob hatası alıyor %90ınınız çözmesini bilmiyorsunuz unk sizi iplemiyor mesajlarınıza bakmıyor bile, 3-4 gün önce Auth Güncellemesi adı altında paneller kapandı, sadece Reseller olan kişilerde gitti ( Fangs, Bullseye, Ghosty ) gibi ayda 1k $dan fazla ödeyen adamlara daha sc4m sırası gelmedi.
Bunu açıklayın ben merak ediyorum neden sadece UNK ürünlerini istiyorsunuzda diğer ürünlere bakmıyorsunuz?
Ürün güzelde değil birader stream proof yüzünden yayın açılmıyor, spoofer common noob atıyor %60 bilgisayarlara
Full aimbot tuş ataması saçma fov görünmüyor legit ayarları çöp
Lite ürünü okey espsi güzel buna birşey diyemiceğim güzelede güzel diceğiz.
NOT:
Konu yanlış yere açıldıysa lütfen düzeltirseniz sevinirim.
Konu açılma sebebi görüş açınızı merak etmem, satıcılar nerde yanlış yapıyor bunu öğrenelimki yapmayalım
Bu marketin başından beri varım. Dediklerine sonuna kadar katılıyorum. VSync panellerinin satışına tanık oldum yıllar önce, aylık 1500-3000 dolar aralığında satılıyordu ve sadece 1-2 büyük firmaya veriliyordu. Reseller olayları ilk başladığında satıcılar da %15 pay alabilen kral sayılıyordu. Bu panel olayları lway, unk ve skydevs gibi dolandırıcılar ile başladı ve bu yere kadar geldi. Ama herkes parasında olduğu için cesaret edip laf yapabilen 3-5 kişi var. Bu 3-5 kişiye de saldırıyorlar, neden çünkü kendi ekmekleri kesilecek diye korkuyorlar. Açıkca söyleyebilirim Türkiye'de gururuyla bu işi yapan bir elin parmağını geçmez. Biz hep uyaran ve haklı çıkan taraflar olduk. Yine haklı çıkıcaz zaten. Unk'un sertifikası patladığında exit'i koyup gidecek. Fanboyları mağdur rolüne bürünecek. O zaman göreceğiz neyin ne olduğunu sadece beklemedeyim.panel satışına tamamen karşıyım. eskiden bu panel satış muabbetleri çok yoktu bu nedenle insanlar gidip kendi ürününü çıkartmak zorunda kalıyodu bi süre sonra buda piyasaya yenilikler getiriyodu artık panel satışı dediğimiz şey yüzünden satıcılar bir developerı zengin ediyolar bu panel satış olayı ilk lway de patladı lway spooferında herkese panel satmaya başladı parayı kırdı exit sc4m attı aynı olayı unkdada olucağını düşünüyorum unknown zaten sc4mmer biri bana sorarsanız satıcılar dönemlik developer bulmak yerine kendilerinin bişey geliştirmesini öneriyorum.
Bak bahsettiğim tiplerden birisi işte. Rus köklü bir firmanın adını çalıp resell firması açmış unk'a sövenlere sallıyorBu pek samimi gelmedi bana
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
eskiden developerlar resellerların nasıl iş yaptıklarına bile bakıyolardı ticaret ahlakına aykırı bi durum varsa resellerlıklarına son veriyolardı bu durumu tr de de 1 2 kere gördük (valodll blast gibi) artık ona bile bakmıyolar sadece satış yapsınlar nasıl yaparlarsa yapsınlar mantığında herkes unk zaten exiti atıcak bu olucak bişeydi tahmin ediliyodu bu durumun zaten farkında olmak gerekiyordu ama önemli olan acaba unktan sonra hangi ucube developerı zengin edicek bizim türkler? radarımda olan 1 2 developer var onlar olucak diye düşünüyorumBu marketin başından beri varım. Dediklerine sonuna kadar katılıyorum. VSync panellerinin satışına tanık oldum yıllar önce, aylık 1500-3000 dolar aralığında satılıyordu ve sadece 1-2 büyük firmaya veriliyordu. Reseller olayları ilk başladığında satıcılar da %15 pay alabilen kral sayılıyordu. Bu panel olayları lway, unk ve skydevs gibi dolandırıcılar ile başladı ve bu yere kadar geldi. Ama herkes parasında olduğu için cesaret edip laf yapabilen 3-5 kişi var. Bu 3-5 kişiye de saldırıyorlar, neden çünkü kendi ekmekleri kesilecek diye korkuyorlar. Açıkca söyleyebilirim Türkiye'de gururuyla bu işi yapan bir elin parmağını geçmez. Biz hep uyaran ve haklı çıkan taraflar olduk. Yine haklı çıkıcaz zaten. Unk'un sertifikası patladığında exit'i koyup gidecek. Fanboyları mağdur rolüne bürünecek. O zaman göreceğiz neyin ne olduğunu sadece beklemedeyim.
elitehacks onlarBak bahsettiğim tiplerden birisi işte. Rus köklü bir firmanın adını çalıp resell firması açmış unk'a sövenlere sallıyor