Neden herkes sadece unk taraftarı?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Aga bayadir uzun süre satış yapıyorlar ve böyle şeyler zamanında ortaya çıkmadığı için böyle taraftari herkes
Bunu ortaya döktüm umarım türkiye piyasası görüşünü diğer ürünlere çevirir.

Görüşünüz ve yorumunuz için teşşekür ederim konuda sc4m kanıtlarını felanda koydum ağzınıza sağlık tamamladınız konuyu.
Bu piyasada nerdeyse tanımadığım geliştirici yok. Forumda bulunan Türkler kaç yıldır bu işi yaptığımı zaten az çok biliyor özellikle dostlarım. Bu zamana kadar nerdeyse hiç yanılmadım. Bir panelin ne olursa olsun ürün safe ise satış fiyatı minimum 800-1000 Dolar olmalıdır. Kendisi bile ürünlerini önemsemediğini gram umrunda olmadığını belirtmesine rağmen bu kadar tutulması garip. Türkler ekonomi yüzünden ne yapacağını şaşırdı.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu piyasada nerdeyse tanımadığım geliştirici yok. Forumda bulunan Türkler kaç yıldır bu işi yaptığımı zaten az çok biliyor özellikle dostlarım. Bu zamana kadar nerdeyse hiç yanılmadım. Bir panelin ne olursa olsun ürün safe ise satış fiyatı minimum 800-1000 Dolar olmalıdır. Kendisi bile ürünlerini önemsemediğini gram umrunda olmadığını belirtmesine rağmen bu kadar tutulması garip. Türkler ekonomi yüzünden ne yapacağını şaşırdı.
Malesef bunu kanıtlayamayız.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Diğer satıcıların görüşleri ve yorumlarını merak ediyorum.

@CaneryCheats , @ArteLab , @UnrankedTR , @Larksharp
Hile sektöründeki ürünler canlı varlıklar gibidir, doğar, gelişir, yaşlanır ve en sonunda ölür. O yüzden bir hile her zaman aynı stabilitede performans veremez. Kötü niyetli developerlar ise bu durumu suistimal etmektedir, hilenin ölümüne yakın veya yeni bir projeye geçilişe yakın, çok ucuz miktarlara panel vs. satışları açılır. Bu da maalesef ki bizim gibi stabil olmayan ekonomiye sahip ülkelerdeki hile satıcılarına ve alıcılarına cazip gelir. Ürünün bu kadar popüler olmasının sebebi bu. Fakat denizde balık çok...

1 2 hafta bekleyin zaten ortaya çıkmaya başlarlar alttan çalışanlarda var türklerin gizledikleride
Hocam adamın spooferı şuan patlak, ürünleri ne kadar imza bassa bile bi zaman dayanıcak ürün public sana gerçekten şakasız diyorum.
Sattığım Hatred Pro adı altındaki ( Hoden ) ürünü bundan 1000 kat daha ud ve aynı zamanda imzalı bir ürün üstüne üstlük FPS konusunu fixlemiş aynı zamanda INTERNAL bir ürün neden denemek yerine unk alıyorsunuz konu amacı bu.

Amaç dediğim gibi piyasaya göz atıp bir kaç ürünü görmeniz.

<3 Teşşekür ederim canım
Hocam ben spoofer için konuşuyorum varsa bu şekilde hvci tpm secure val5 van152 kaldıran spoofer önerin alalım hilelerini kullanmıyorum ben

Hocam ben spoofer için konuşuyorum varsa bu şekilde hvci tpm secure val5 van152 kaldıran spoofer önerin alalım hilelerini kullanmıyorum ben
bir sürü konu var cg de unkdan başka spoof örnek hatred satıyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt