Neden herkes sadece unk taraftarı?

İşine yarayanlar altın yaramayanlar sc4mmer 🤣🤣🤣
30 günlük aldığın panel sebepsiz yere 9. günde kapanınca görürsün :thinkie: türklerden beklenen performans yani gidip tekrar alıcaksınız

diceksinki ürün yok yine alıcaksın kardeşim 400 dolar yine vericeksin ve 10. günde kapanacak :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
30 günlük aldığın panel sebepsiz yere 9. günde kapanınca görürsün :thinkie: türklerden beklenen performans yani gidip tekrar alıcaksınız
Bende bunu anlamıyorum problem şu panel satan adam benim gözümde ürününe değer vermiyordur.
Hoden reseller alsa bile %30 veriyor, panel satmıyor ürün am1 g0tu dağıtmıyor, unk dağıtmış bile :D

Unk'u Türkiye'de adam eden kişi Bullseye oldu ve unk ürünlerini gerçekten profesyonelce satan ilk ve son kişi de bullseye'di. Fakat ne yazık ki unk dediğimiz kişi hiçbirşeyi önemsemeyen, iş ahlakını kaybetmiş bir geliştirici. Sertifikası sayesinde ürünleri tutuluyor. Defalarca kez sc4m atmasına rağmen hala fanboyları mevcut. Ürünlerinin korumaları yerlerde. Globalde gram tutulmayan bir geliştirici. Sadece Türkiye'de bu kadar prim yapabiliyor bunun sebebi de Türk satıcılarının tamamen para odaklı olması. 500 Dolara 10 kişi birleşip panel alınıyor, unk'un yanında 1 tane bilgili tecrübeli yardımcısı yok ordan burdan eş dost toplamış. Bullseye kontrolünde kalmaya devam etseydi gayet başarılı olabilirdi fakat yanına aldığı 3-5 bilgisiz Türk ile kendi fişini çoktan çekti. Geçen günlerde maksimum 4-5 ayı var demiştim hala aynısını söylüyorum. Sertifikası iptal edildiği an exit sc4m atacak ve savunan herkes sus pus olacak mağdur rolü oynayacak. İzleyip görelim :)

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ama daha yeni yeni çıkmış bir ürüne çok güvenemiyor insan
Kanka evet bu konuda haklısın bu yüzden ürün tanıtım sırasındayken 3 Günlüğünü 10$ yaptık lifetime satmıyoruz kimsenin ekmeğini çalmamak için denenebilir gibi cuzi bir miktar sonuçta.

Sertifikası olmasa suratına bakılmayacak bir dev nokta.

Unk'u Türkiye'de adam eden kişi Bullseye oldu ve unk ürünlerini gerçekten profesyonelce satan ilk ve son kişi de bullseye'di. Fakat ne yazık ki unk dediğimiz kişi hiçbirşeyi önemsemeyen, iş ahlakını kaybetmiş bir geliştirici. Sertifikası sayesinde ürünleri tutuluyor. Defalarca kez sc4m atmasına rağmen hala fanboyları mevcut. Ürünlerinin korumaları yerlerde. Globalde gram tutulmayan bir geliştirici. Sadece Türkiye'de bu kadar prim yapabiliyor bunun sebebi de Türk satıcılarının tamamen para odaklı olması. 500 Dolara 10 kişi birleşip panel alınıyor, unk'un yanında 1 tane bilgili tecrübeli yardımcısı yok ordan burdan eş dost toplamış. Bullseye kontrolünde kalmaya devam etseydi gayet başarılı olabilirdi fakat yanına aldığı 3-5 bilgisiz Türk ile kendi fişini çoktan çekti. Geçen günlerde maksimum 4-5 ayı var demiştim hala aynısını söylüyorum. Sertifikası iptal edildiği an exit sc4m atacak ve savunan herkes sus pus olacak mağdur rolü oynayacak. İzleyip görelim :)
Görüşünüz ve yorumunuz için teşşekür ederim konuda sc4m kanıtlarını felanda koydum ağzınıza sağlık tamamladınız konuyu.

10 gün sonra yaşanacak durum ve türkler unk harbiden scammermiş diye 10 20 tane konu açılacak üwqeğü

Görüşünüz ve yorumunuz için teşşekür ederim konuda sc4m kanıtlarını felanda koydum ağzınıza sağlık tamamladınız konuyu.
benim zaten açtığım 2 tane konu var onlarada bakabilrsn oradaki kanıtlarıda koyabilirsiniz

Sertifikası olmasa suratına bakılmayacak bir dev nokta.
Evet mantıklı cevap ama başka sertifikası olan developerlar var Tpzm gibi.
10 gün sonra yaşanacak durum ve türkler unk harbiden scammermiş diye 10 20 tane konu açılacak üwqeğü

benim zaten açtığım 2 tane konu var onlarada bakabilrsn oradaki kanıtlarıda koyabilirsiniz
Bunu aylar öncesinden tahmin edip söylemiştim.

Beyler öncelikle bu konu tamamı ile Merak üzerine açtığım bir konu kimseye düşman değilim (unk) dışında.

Neden unkdev ürünleri satılıyor veya alınıyor?

Evet, şimdi konuyu sizlere kanıtları ve görüşlerimle açıcağım ve lütfen yorum atarak konuyu değerlendirip geri dönüş yapın.

Unk : Bu adam piyasada ( Panel & Reseller ) mevzusu yaparak sc4m atan birisi şimdi ek konuları açmak gerekirse basit örnekleri ve gördüklerimi söyliceğim.

300$ sc4m

Bu ürün UNNAMED olarak yapıldığı zaman @BullseyeProject ürünü olarak türkiye piyasasında tanınıyordu kimse unk munk bilmezdi ürün priv gibiydi BluePill zaten çok satış yapamıyordu o zaman
sonrasında bundan 1,5 - 2 ay önce adam türkiyede tanındı herkes UNK UNK UNK diyerek bu adamdan panel aldı bir çok türk sc4m yedi sc4m yemesine rağmen tekrar panel satın aldı.

Sonra ürün cheatglobalde 2 spiderman adam gibi herkes satış konusunu açtı ürün zaten ( Sertifika ) gibi şeylerle ayakta zor duruyordu ghosty bu ürünü tek kendi panelinde +3k key açıyordu gözümle gördüm, üstüne bu adamın soloq 70den fazla resellerı var unkun 12-15 tane var ürün zaten public geziyor yani ud durması imkansız.

Ghosty daha önce Partner oldu paneli, 2 hafta sonra kapandı unk'a Or0spu c0cugu gibi kelimeler edip 3 hafta sonra panel aldı ve tekrar 1k $ ödeyip kendini main bluepill'de admin yaptı.

Konu merak sorusuna gelelim.

Bunu kişisel kendim için söylemiyorum, benim sattığım Hoden ürünü diğer satıcı olan dostum @LeftCaps sattığı Novitec ürünü gibi ürünleri almak yerine millet gidip unk alıyor.
Problem şu bir çok unk resellerı olan satıcıda ürün bug-fixleri hakkında çok bilgi sahibi değil herkes common noob hatası alıyor %90ınınız çözmesini bilmiyorsunuz unk sizi iplemiyor mesajlarınıza bakmıyor bile, 3-4 gün önce Auth Güncellemesi adı altında paneller kapandı, sadece Reseller olan kişilerde gitti ( Fangs, Bullseye, Ghosty ) gibi ayda 1k $dan fazla ödeyen adamlara daha sc4m sırası gelmedi.

Bunu açıklayın ben merak ediyorum neden sadece UNK ürünlerini istiyorsunuzda diğer ürünlere bakmıyorsunuz?
Ürün güzelde değil birader stream proof yüzünden yayın açılmıyor, spoofer common noob atıyor %60 bilgisayarlara
Full aimbot tuş ataması saçma fov görünmüyor legit ayarları çöp
Lite ürünü okey espsi güzel buna birşey diyemiceğim güzelede güzel diceğiz.

NOT:

Konu yanlış yere açıldıysa lütfen düzeltirseniz sevinirim.

Konu açılma sebebi görüş açınızı merak etmem, satıcılar nerde yanlış yapıyor bunu öğrenelimki yapmayalım​

Aga bayadir uzun süre satış yapıyorlar ve böyle şeyler zamanında ortaya çıkmadığı için böyle taraftari herkes

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt