Neden herkes sadece unk taraftarı?

vhmodz

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Beyler öncelikle bu konu tamamı ile Merak üzerine açtığım bir konu kimseye düşman değilim (unk) dışında.

Neden unkdev ürünleri satılıyor veya alınıyor?

Evet, şimdi konuyu sizlere kanıtları ve görüşlerimle açıcağım ve lütfen yorum atarak konuyu değerlendirip geri dönüş yapın.

Unk : Bu adam piyasada ( Panel & Reseller ) mevzusu yaparak sc4m atan birisi şimdi ek konuları açmak gerekirse basit örnekleri ve gördüklerimi söyliceğim.

300$ sc4m

Bu ürün UNNAMED olarak yapıldığı zaman @BullseyeProject ürünü olarak türkiye piyasasında tanınıyordu kimse unk munk bilmezdi ürün priv gibiydi BluePill zaten çok satış yapamıyordu o zaman
sonrasında bundan 1,5 - 2 ay önce adam türkiyede tanındı herkes UNK UNK UNK diyerek bu adamdan panel aldı bir çok türk sc4m yedi sc4m yemesine rağmen tekrar panel satın aldı.

Sonra ürün cheatglobalde 2 spiderman adam gibi herkes satış konusunu açtı ürün zaten ( Sertifika ) gibi şeylerle ayakta zor duruyordu ghosty bu ürünü tek kendi panelinde +3k key açıyordu gözümle gördüm, üstüne bu adamın soloq 70den fazla resellerı var unkun 12-15 tane var ürün zaten public geziyor yani ud durması imkansız.

Ghosty daha önce Partner oldu paneli, 2 hafta sonra kapandı unk'a Or0spu c0cugu gibi kelimeler edip 3 hafta sonra panel aldı ve tekrar 1k $ ödeyip kendini main bluepill'de admin yaptı.

Konu merak sorusuna gelelim.

Bunu kişisel kendim için söylemiyorum, benim sattığım Hoden ürünü diğer satıcı olan dostum @LeftCaps sattığı Novitec ürünü gibi ürünleri almak yerine millet gidip unk alıyor.
Problem şu bir çok unk resellerı olan satıcıda ürün bug-fixleri hakkında çok bilgi sahibi değil herkes common noob hatası alıyor %90ınınız çözmesini bilmiyorsunuz unk sizi iplemiyor mesajlarınıza bakmıyor bile, 3-4 gün önce Auth Güncellemesi adı altında paneller kapandı, sadece Reseller olan kişilerde gitti ( Fangs, Bullseye, Ghosty ) gibi ayda 1k $dan fazla ödeyen adamlara daha sc4m sırası gelmedi.

Bunu açıklayın ben merak ediyorum neden sadece UNK ürünlerini istiyorsunuzda diğer ürünlere bakmıyorsunuz?
Ürün güzelde değil birader stream proof yüzünden yayın açılmıyor, spoofer common noob atıyor %60 bilgisayarlara
Full aimbot tuş ataması saçma fov görünmüyor legit ayarları çöp
Lite ürünü okey espsi güzel buna birşey diyemiceğim güzelede güzel diceğiz.

NOT:

Konu yanlış yere açıldıysa lütfen düzeltirseniz sevinirim.

Konu açılma sebebi görüş açınızı merak etmem, satıcılar nerde yanlış yapıyor bunu öğrenelimki yapmayalım​

tek o ürünün çalıştığını düşünenler var :D ve unk sc4mmer olduğunu hala bilmiyorlar

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
başka kim var hocam imzalı böyle çalışan önersene
Hocam adamın spooferı şuan patlak, ürünleri ne kadar imza bassa bile bi zaman dayanıcak ürün public sana gerçekten şakasız diyorum.
Sattığım Hatred Pro adı altındaki ( Hoden ) ürünü bundan 1000 kat daha ud ve aynı zamanda imzalı bir ürün üstüne üstlük FPS konusunu fixlemiş aynı zamanda INTERNAL bir ürün neden denemek yerine unk alıyorsunuz konu amacı bu.

ne alak söyle paşam onu alam
Amaç dediğim gibi piyasaya göz atıp bir kaç ürünü görmeniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam adamın spooferı şuan patlak, ürünleri ne kadar imza bassa bile bi zaman dayanıcak ürün public sana gerçekten şakasız diyorum.
Sattığım Hatred Pro adı altındaki ( Hoden ) ürünü bundan 1000 kat daha ud ve aynı zamanda imzalı bir ürün üstüne üstlük FPS konusunu fixlemiş aynı zamanda INTERNAL bir ürün neden denemek yerine unk alıyorsunuz konu amacı bu.

Amaç dediğim gibi piyasaya göz atıp bir kaç ürünü görmeniz.
göz gezdirince diğerleri ya delay atıyor yada ilgilenmiyorlar diğerlerine göre bence en iyisi bu

İşine yarayanlar altın yaramayanlar sc4mmer 🤣🤣🤣

göz gezdirince diğerleri ya delay atıyor yada ilgilenmiyorlar diğerlerine göre bence en iyisi bu
Bak bunu kendi üstümden örnek vermiceğim @shqtz bu adam Hoden türk yetkilisi ben bu adamın satıcısıyım ve biz anında destek veriyoruz, gece gündüz yardım ediyoruz ve üründe 0 delay mevcut.

Ben konunun diğer ürünlere göz atmak yerine bir yere bağlı kalmaktan olduğunu düşünüyorum.
İşine yarayanlar altın yaramayanlar sc4mmer 🤣🤣🤣
Yok kanka işine yarayan adam 1 ay kalıyor 2. ay sc4m yiyor zaten

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt