ona göre oynucan knk zaten duvardan adamları izlersen aimle %100 banlanırsın ses kasıyomuş gibi rpler yapcan ben çok yaptım ban yemedimwallhack daha belli ediyor
olm o kadar hile vermişler esp mi açıyon cidden,ve duvardan bile izlesen bile ac den ban yemezsin birinin seni izlemesi lazım eğer onu diyorsan,pick atmış öyle görmüş yap ben öyle yapıyorum nobanArkadaşlar cs2 de hile kullanıyorum bi arkadaşım tarafından neverlose hediye edildi bana sadece esp kullanıyorum hiç belli etmeden çok legit bi şekilde nasıl oynayabilirim? aimbot yada triggerbot vs. actıgım zaman ben ister istemez belli ediyorum. sadece esp ile hem kendi aimimi geliştiriyorum hemde legit oynadıgımı düşünüyorum. adamları duvardan izlemiyorum fakat yinede mac sonu KDA'm 30/5 20/3 falan oluyor ister istemez cok kill alıyorum hile diyende oluyor bazen. uzun lafın kısası nasıl legit oynayabilirim?
merhaba dostum eskıden bende cs go da hileyle globale gelmiş biriyim ve kısacası sana özetleyeyim aimin iyiyse aimbotun kapalı dursun ve chams i aç ama duvar arkası gözükmeyi kapat ben böyle kullanıyorum ve kimse bana hile demedi wh açma hilen kötüyse zaten ban yersin iyi forumlar.Arkadaşlar cs2 de hile kullanıyorum bi arkadaşım tarafından neverlose hediye edildi bana sadece esp kullanıyorum hiç belli etmeden çok legit bi şekilde nasıl oynayabilirim? aimbot yada triggerbot vs. actıgım zaman ben ister istemez belli ediyorum. sadece esp ile hem kendi aimimi geliştiriyorum hemde legit oynadıgımı düşünüyorum. adamları duvardan izlemiyorum fakat yinede mac sonu KDA'm 30/5 20/3 falan oluyor ister istemez cok kill alıyorum hile diyende oluyor bazen. uzun lafın kısası nasıl legit oynayabilirim?
Çok kill alman legit oynamadığın anlamına gelmiyor aslında eğer bundan rahatsizsan arada bilerek olebilirsinArkadaşlar cs2 de hile kullanıyorum bi arkadaşım tarafından neverlose hediye edildi bana sadece esp kullanıyorum hiç belli etmeden çok legit bi şekilde nasıl oynayabilirim? aimbot yada triggerbot vs. actıgım zaman ben ister istemez belli ediyorum. sadece esp ile hem kendi aimimi geliştiriyorum hemde legit oynadıgımı düşünüyorum. adamları duvardan izlemiyorum fakat yinede mac sonu KDA'm 30/5 20/3 falan oluyor ister istemez cok kill alıyorum hile diyende oluyor bazen. uzun lafın kısası nasıl legit oynayabilirim?
Adam aimimi gelistiriuorum diyor+
wallhack daha belli ediyor
wallhack daha belli ediyor
wallhack kullanma aim aç sadece bence ama legit ayar kullan
rage falan acma adamları goruyor olsan da koseleri falan kontrol etArkadaşlar cs2 de hile kullanıyorum bi arkadaşım tarafından neverlose hediye edildi bana sadece esp kullanıyorum hiç belli etmeden çok legit bi şekilde nasıl oynayabilirim? aimbot yada triggerbot vs. actıgım zaman ben ister istemez belli ediyorum. sadece esp ile hem kendi aimimi geliştiriyorum hemde legit oynadıgımı düşünüyorum. adamları duvardan izlemiyorum fakat yinede mac sonu KDA'm 30/5 20/3 falan oluyor ister istemez cok kill alıyorum hile diyende oluyor bazen. uzun lafın kısası nasıl legit oynayabilirim?