Nasil legit oynanır?

sadece wall hack aç ve bazı durumlarda bilerek öl üst süte çok kill alma takımına kill sal

Arkadaşlar cs2 de hile kullanıyorum bi arkadaşım tarafından neverlose hediye edildi bana sadece esp kullanıyorum hiç belli etmeden çok legit bi şekilde nasıl oynayabilirim? aimbot yada triggerbot vs. actıgım zaman ben ister istemez belli ediyorum. sadece esp ile hem kendi aimimi geliştiriyorum hemde legit oynadıgımı düşünüyorum. adamları duvardan izlemiyorum fakat yinede mac sonu KDA'm 30/5 20/3 falan oluyor ister istemez cok kill alıyorum hile diyende oluyor bazen. uzun lafın kısası nasıl legit oynayabilirim?
olm o kadar hile vermişler esp mi açıyon cidden,ve duvardan bile izlesen bile ac den ban yemezsin birinin seni izlemesi lazım eğer onu diyorsan,pick atmış öyle görmüş yap ben öyle yapıyorum noban

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Arkadaşlar cs2 de hile kullanıyorum bi arkadaşım tarafından neverlose hediye edildi bana sadece esp kullanıyorum hiç belli etmeden çok legit bi şekilde nasıl oynayabilirim? aimbot yada triggerbot vs. actıgım zaman ben ister istemez belli ediyorum. sadece esp ile hem kendi aimimi geliştiriyorum hemde legit oynadıgımı düşünüyorum. adamları duvardan izlemiyorum fakat yinede mac sonu KDA'm 30/5 20/3 falan oluyor ister istemez cok kill alıyorum hile diyende oluyor bazen. uzun lafın kısası nasıl legit oynayabilirim?
merhaba dostum eskıden bende cs go da hileyle globale gelmiş biriyim ve kısacası sana özetleyeyim aimin iyiyse aimbotun kapalı dursun ve chams i aç ama duvar arkası gözükmeyi kapat ben böyle kullanıyorum ve kimse bana hile demedi wh açma hilen kötüyse zaten ban yersin iyi forumlar.

Çok kill alman legit oynamadığın anlamına gelmiyor aslında eğer bundan rahatsizsan arada bilerek olebilirsin

+

wallhack daha belli ediyor

wallhack daha belli ediyor

wallhack kullanma aim aç sadece bence ama legit ayar kullan
Adam aimimi gelistiriuorum diyor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
rage falan acma adamları goruyor olsan da koseleri falan kontrol et

kanka cross adamın üstündeyken mermi kaçır ben aimbot açınca kalıcı vac ban yedim legit olmama rağmen

wall hack açıkken adamları görmüyormuş gibi yap eğer yapamıyorsan wall hack kapat bir tane ms ayarı vardı adamın yanına sıkıyordun o da ölüyordu onu açman bence kaafi

legit oynamak zor bazen normal oynayışımın bile altına düşüyorum legit oynıcam diye

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt