Nasil legit oynanır?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Arkadaşlar cs2 de hile kullanıyorum bi arkadaşım tarafından neverlose hediye edildi bana sadece esp kullanıyorum hiç belli etmeden çok legit bi şekilde nasıl oynayabilirim? aimbot yada triggerbot vs. actıgım zaman ben ister istemez belli ediyorum. sadece esp ile hem kendi aimimi geliştiriyorum hemde legit oynadıgımı düşünüyorum. adamları duvardan izlemiyorum fakat yinede mac sonu KDA'm 30/5 20/3 falan oluyor ister istemez cok kill alıyorum hile diyende oluyor bazen. uzun lafın kısası nasıl legit oynayabilirim?
Birisinin pustugunu gorursen aim koyma direk anlasilirsin ara sıra fırtik nedenlerle ol ne bileyim yani adami goruyon duvarda bekliyor git öl ona birazda mermi fln sık body kısmına

Hocam arkadaşım sizin gibi legit kullanmaya çalışrken normalde hileyi belli etmediği halde çok fazla kill aldığı için şüphelendirdi karşı rakipde şikayet edince banlandı :)

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Hocam arkadaşım sizin gibi legit kullanmaya çalışrken normalde hileyi belli etmediği halde çok fazla kill aldığı için şüphelendirdi karşı rakipde şikayet edince banlandı :)
hangi hileyi kullanıyordu

eger valorant oynuyorsan takim iyi oynuyorsa fazla kill alma eger kotuysede onceden 2 kisi yeter bide takimin en iyileriine fokusalan gerisini takim hall eder

NL varsa legit oynama config al kökle

Yani rage oynayarak rank kasabilirim ve ban yemem mi artık hem de aylık 1000 liraya???? Yeni haberim oluyor Valorant gözümüzü kapatmış
Nerede yemiyorsun max hesaplar 20 gün gittiğini gördüm zaten birkaç hafta sonra raporlanmandan dolayı karşıya hile geliyor sende yenmek için daha hvh gidiyon sonra çat ban

Kda na bak, yüksekse adamın olduğu köşeye bilerek bakmadan geç kdan düzelsin ban riskin azalır ben valorantta kullanıyorum

Arkadaşlar cs2 de hile kullanıyorum bi arkadaşım tarafından neverlose hediye edildi bana sadece esp kullanıyorum hiç belli etmeden çok legit bi şekilde nasıl oynayabilirim? aimbot yada triggerbot vs. actıgım zaman ben ister istemez belli ediyorum. sadece esp ile hem kendi aimimi geliştiriyorum hemde legit oynadıgımı düşünüyorum. adamları duvardan izlemiyorum fakat yinede mac sonu KDA'm 30/5 20/3 falan oluyor ister istemez cok kill alıyorum hile diyende oluyor bazen. uzun lafın kısası nasıl legit oynayabilirim?
hile değilmiş gibi oynamaya calış veya wh kapa oyna sadece aimasist acık kalsın alış sonra wh ile oynarsın adamın yerini biliyormus gibi cıkma bilmiyormus gibi cık

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt