- İletişim

ilgi istiyorum konusu.
Supporter Olduğum Yer Olduğu İçin kapandigin üzülmedim Sadece O ortamdaki Dönen sohbet Yeterdi Ama Yinede diyecek bir şey yokArtık foruma veda ediyorum, eklemek istediğim birkaç şey var;
- Ürünlerimin tanınması ve güvenilirlik kazanmak amacıyla dağıttıyım free keyler başıma büyük felaketler açtı. Forumda bana bazıları ağa paşa abi çekerken keyleri bitince veya winstreak&kd her el 44-45 kill alıp ban yiyince arkadaşlar beni dibe çektiler.
- Karalamalar yapıldı iftiralar atıldı
- Websiteme DDOS saldırıları yapıldı,index atıldı.
- Tüm bunlar yaşanırken adminler desteğini esirgemedi fakat ben artık bu forumdaki forum kültüründen yoksun aşağılık insanlara katlanamıyorum.
- Satışlarımı tamamen durdurdum, zaten free keylerin dışında 3 adet satışım olmuştu aktif olarak ürünlerini kullanmaktalar.
- Başından sonuna herşeyi A dan Z ye kayıtlı tutarak ürünlerimin arkasında oldum. Kimse bana iftira yediremedi ama ben bununla uğraşacak vaktimin olduğunu sanmıyorum.
- Sadece dostlarım MAJ0R ve Lux Cheats ve adminlerden Genisys'e teşekkürlerimi sunarım, ben aranızda olmayacağımdan son derece mutluyum sizde çok sevinirsiniz. Yanımda bana destek olan herkese hoşçakalın diyorum.
Ban yemiş ayahahahahwhahwhs Yarım akıl enayiJigolo afiş reklamı mı bu amına koydugum mutlu son diye başlık mı atılır
Bos konuşma Ppsinde killoki olan Zigotilgi istiyorum konusu.
kardeş sen adama ppsinde killoki olan zigot yazmışsında ban yemeden önce ppnde cihanvac vardı her gün saçma saçma 3 4 tane konu açıyorsun ne haddine adama zigot diyorsun anlamıyorum yaşınıda 15 diye tahmin ediyorumSupporter Olduğum Yer Olduğu İçin kapandigin üzülmedim Sadece O ortamdaki Dönen sohbet Yeterdi Ama Yinede diyecek bir şey yok
Ban yemiş ayahahahahwhahwhs Yarım akıl enayi
Bos konuşma Ppsinde killoki olan Zigot
blackswipe satıyo kankaaga gitmeden source kodunu atsana ya