Mtc Cheats (tehdit ve rattan büyüyen satıcılar)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimseye hic bir sey kanitlamak amaciyla yazilmis gibi mi duruyor okudugunuz yazi? Kanit isteyen varsa, buyursun dan hizmet satin alsin, urunlerimizin analizini yaptirsin. Neticesinde biz de seve seve websitemizde analiz sonuclarini yayinlariz.
Üst yetkilinizin yaptıgı amatorluk yuzunden rat yoksa bile varmış gibi duruyor şu anda, rank down.

aptalin evladi , eger icinde olduguna dair bir kanit varsa ida dump olur veya herhangi birsey paylas burada , eger yoksa adam aksini kanitlamak icin sourcesini mi leaklasin?
1.si konusmana dikkat et dostum 2.si gereken kanıtı zaten videoda sundum adam kendısı dıyor gereklı yerlerde gerekli exe sorgularını attıracagım zaten bunu sımdıden paylasma olayım zaten forumda yazıyor kimseye zarar gelmesını istemem

MTC Üst Yetkilisi "Burak" (DC:flexingstore), "Verta Reborn" roleplay sunucusunda trigger'leri ve luaları fixledi. Hilem (MTC) ile sunucularını kapattığım için nasıl kapattığımı sordular, tabii ki söylemedim. Bunun üzerine bana üslubumu beğenmediğini belirterek açıkça çok ağır tehdit etti ve küfürlü bir dil kullandı. Bu tehditlerin arkası boş değildir, kendisinin bunları derken kullandığı hitapları biliyorsunuz ekteki videoda mevcut. Ayrıca kişinin dediği gibi sattıkları yazılımda Rat (Remote Administrator Tool) Var ise cidden bu çok büyük bir suç, bundan kimsenin etkilenmesini istemem kendimin dahi, bunuda foruma atma sebebim bu insanların sizin kişisel verilerinizi nasıl gizlice kontrole geçirebileceklerini görmeniz. Umarım konu hak ettiği değeri görür ve böylesine rezil bir yazılım firması büyümeye devam etmez. (firma olup olmadığı tartışılır tabi, ödeme kripto ve iban :D)

@machinetherapis

not: konuyu yalnış kategoriye açtıysam kusuruma bakmayın, taşırsanız sevinirim <3

kısaca şikayetci olun uğraşmayın konuyla v.s

burdakilerin zeka seviyesisin iste sen
oo cok zekisin 20 yorum yapmaya calısan kardesim

MTC dediğini duyabiliyorum EMTİSİ gibi diyor birde rat yiyen arkadaşım kendisinin fma sı falan yok hiç kullanmadı
sıgıntı

Hem para veriyoz hem rat yiyoz, ben paramla rat satın almak ıstemıyom rat yemek ıstesem gider ilk gordugum .exeyi acardım bu nası iş amk
hesabini bana verebilirsin knk zaten rat var koyduklari rati turk resellerlara kullandıracaklar :thonkie:

bu konuda daha fazla aciklama yapmayacagim, o yuzden bu konu burda, kimsenin emegine saygisizlik yapip iftara atmamak gerektigininin afilli ve sebep sonuclu bir ornegi olarak kalsin.
gelecek guncellemelerle, takipte olan arkadaslara da bu acidan faydali olacagini dusunuyorum. saglicakla kalin.

rat atıyormuş bende gittim küfür sayılmayacak şekilde birkaç şey yazdım aradım attığım ibandan beni bulmuş
Ekran_goruntusu_2024-11-26_224246.png
hmm birde sanal mafiklik yapıyorlar :D

istediği kadar şikayetçi olsun eline birşey geçmiyor geçen hafta 30k dolandırılan akrabam var daha sonuç çıkmadı ibanları da belli yazışmalarda duruyor o işler öyle olmuyor bulunsa bile paralar vs. geriye gelmez

MTC Üst Yetkilisi "Burak" (DC:flexingstore), "Verta Reborn" roleplay sunucusunda trigger'leri ve luaları fixledi. Hilem (MTC) ile sunucularını kapattığım için nasıl kapattığımı sordular, tabii ki söylemedim. Bunun üzerine bana üslubumu beğenmediğini belirterek açıkça çok ağır tehdit etti ve küfürlü bir dil kullandı. Bu tehditlerin arkası boş değildir, kendisinin bunları derken kullandığı hitapları biliyorsunuz ekteki videoda mevcut. Ayrıca kişinin dediği gibi sattıkları yazılımda Rat (Remote Administrator Tool) Var ise cidden bu çok büyük bir suç, bundan kimsenin etkilenmesini istemem kendimin dahi, bunuda foruma atma sebebim bu insanların sizin kişisel verilerinizi nasıl gizlice kontrole geçirebileceklerini görmeniz. Umarım konu hak ettiği değeri görür ve böylesine rezil bir yazılım firması büyümeye devam etmez. (firma olup olmadığı tartışılır tabi, ödeme kripto ve iban :D)

@machinetherapis

not: konuyu yalnış kategoriye açtıysam kusuruma bakmayın, taşırsanız sevinirim <3

Odeme kripto/iban ise buyuk ihtimal firma degildir ve vergi kaciriyordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt