Sevgili arkadaşım, muhtemelen ya 15 iq civarındasın ya da su katılmamış bir müptezelsin. İki durumda da sana hayatında başarılar diliyorum. Bu konuda çok fazla yorum yapmadan, burada açtığın konuyu okuyan arkadaşları bilgilendirmek için bir kaç ekran görüntüsü paylaşacağım.
Öncelikle bu arkadaş, yalvar yakar, kendi arkadaşlarına iftiralar ( ? ) atarak benden yazılımımı temin etti. Garip sevindirmenin sevap olacağını düşünerek yardımcı oldum. Daha sonrasında topluluk içerisinde random bir vaziyette insanlara küfürler ederek, arkalarından garip şekilde rollenerek ve anlamsız haraketlerde bulunarak kendisini belli etti. Bu ne Burakla başladı ne de Burak ile bitti. Arkadaş tabiri caizse, götte durmayan ishal boku gibi bir şey. Her yere sıçrama, bulaşma ve kokutma derdinde. Fakat bu durumda aksiyon almadım, daha öncesinden de belirttiğim üzere garip sevindirmenin sevap olduğunu bilerek bu yola girdim ve "takımıma da ellemeyin meczupa dedim". Fakat gördüğüm üzere bu şizofrenik operasyonların bir sonu gelmeyeceği gibi artık ucu bana da dokunmaya başladı. Hala konuda aksiyon almayacağımı belirtmek isterim, nitekim boka basmamaya çalışarak maraton koşulmaz. Yalnızca gerekli görselleri paylaşarak, merak edenleri bi bilgilendirelim.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir