Qingdao
Gold Üye
sss oyle deme ona agon knkmHe Ayn knk
sss oyle deme ona agon knkmHe Ayn knk
o lua executorun luasını yazmak kadar kolay birşey yok sen bile yazarsın zaten zamanında ilk farid yazmıştı onla beraber kullanıyordukYa kanka istersen 2011 den beri piyasada ol lua executoru felanda sen surmedin bide kucuk arkadasim felan diyo ya tam hıyarsın amk
discord ismin ne kardeşimo lua executorun luasını yazmak kadar kolay birşey yok sen bile yazarsın zaten zamanında ilk farid yazmıştı onla beraber kullanıyorduk
sayemde türediniz derken kardeşim? dalgamı geciyorsun sen asdqwdasdeq tanımam etmem bile seni sunucumda üye vardır belkide sendeben sürdüm sayemde türediniz
babanı arar mısın kardeşimdiscord ismin ne kardeşim
ilk faridmi yazdı alucard sayesinde bi yerlere gelen faridmi ?o lua executorun luasını yazmak kadar kolay birşey yok sen bile yazarsın zaten zamanında ilk farid yazmıştı onla beraber kullanıyorduk
alucard sayesindemi neyse birşey demiyorum alucard faridin yanında duran elemandı sadece yazan kodlar faridin kullanan alucard o zamn 0x ile bypass olduğu için farid boşa para vermiyorduilk faridmi yazdı alucard sayesinde bi yerlere gelen faridmi ?
dc eklesene bu konuyu tartışalım ad1684alucard sayesindemi neyse birşey demiyorum alucard faridin yanında duran elemandı sadece yazan kodlar faridin kullanan alucard o zamn 0x ile bypass olduğu için farid boşa para vermiyordu