Qingdao
Gold Üye
q atmaya hakkın yok kanka yok 2021 den beri piyasadayim lua executoru ben sürdüm cart curt ahhaha uza hadiçok ağır oldu q atıyorum
q atmaya hakkın yok kanka yok 2021 den beri piyasadayim lua executoru ben sürdüm cart curt ahhaha uza hadiçok ağır oldu q atıyorum
ofya çok aşağılandım yapma nolursunq atmaya hakkın yok kanka yok 2021 den beri piyasadayim lua executoru ben sürdüm cart curt ahhaha uza hadi
Sussana kanka artık hala konusuyo yaofya çok aşağılandım yapma nolursun
konuyu kirletmeyelim lütfen noname katıldınız noname ayrılınız.Sussana kanka artık hala konusuyo ya
2021'den beri piyasada olduğum hiza ediyorum küçük arkadaşım benim 2021'de hile var demedimya hala konusuyo la hahshddjjs @mtaprosu kardesim sen 2021 de hile gordunmu bagimlisi oldugun icin sana sormak istedim
Ya kanka istersen 2011 den beri piyasada ol lua executoru felanda sen surmedin bide kucuk arkadasim felan diyo ya tam hıyarsın amk2021'den beri piyasada olduğum hiza ediyorum küçük arkadaşım benim 2021'de hile var demedim
ben sürdüm sayemde türedinizYa kanka istersen 2011 den beri piyasada ol lua executoru felanda sen surmedin bide kucuk arkadasim felan diyo ya tam hıyarsın amk
ok uzaben sürdüm sayemde türediniz
rus vk gruplarindan eski yazilimlari alip kullanmissin amk ondan başka bisey bildigin yok bana burda lua exec diyosunben sürdüm sayemde türediniz
He Ayn knk2021den beri mta piyasasındaydım lua exec ilk piyasaya sürende bendim trde