🖱️ | Mouse önerisi

Ben sadece üstteki mouse göre önerdim hocam eline uygun bir mouse önerdim Ama bütçen varsa Logitech G PRO X 2 Superlight kullanıyorum yavaş hareket etme vb yok bende baya hızlı hareket ettirebiliyorsun gamer isen
fıyatı biraz uçuk benim için sıkıntı değil ama yarı yolda bırakmaz 2-3 yıl götürür ise alrıım

fıyatı biraz uçuk benim için sıkıntı değil ama yarı yolda bırakmaz 2-3 yıl götürür ise alrıım
Şahsen eski mouseımı 2019 da alıp 2022 kadar kullanmıştım ( Mouse'ın bu alt kısımlarını da ayda bir temizlemeyi de unutmayalım ) baya gitmişti ama ne olur ne olmaz diye 2022'İn sonunda ne olur ne olmaz diye aldım şu anda onu kullanıyorum eskisi gibi aynı sadece dediğin gibi fiyat uçuk ama baya iş yapıyor oyunlar da çok rahat hissettiriyor

seks hocam rica etsem tam bütçeni söyler misin güzel sensörlü bir şeyler önereyim bir de lütfen tutuş şeklini söyle.
palm grip - bütçe fazla uçuk kaçık olmasın

Şahsen eski mouseımı 2019 da alıp 2022 kadar kullanmıştım ( Mouse'ın bu alt kısımlarını da ayda bir temizlemeyi de unutmayalım ) baya gitmişti ama ne olur ne olmaz diye 2022'İn sonunda ne olur ne olmaz diye aldım şu anda onu kullanıyorum eskisi gibi aynı sadece dediğin gibi fiyat uçuk ama baya iş yapıyor oyunlar da çok rahat hissettiriyor
Razer DeathAdder V3 Pro aldım elimde tam oturdu ama 1 yıl kullandım kırdım

palm grip - bütçe fazla uçuk kaçık olmasın
mouse'ta dikkat etmen noktaları söyleyeyim sana ips g yani hızlanma kaç k hz polling ratesi var vs. o yüzden mouse önemli bir ekipmandır o yüzden sana bu adamın videosunu atıyorum aynı şekilde ben de buradan incelemeyi görüp satın aldım attığım videoda tüm teknik özelliklerini detaylı olarak anlatıyor güzel yanı da şurada tüm fiyat baremlerini de sıralamış videoya elinin cmsine göre de söylüyor tutuş şekline göre de söylüyor videoyu inceleyip bütçene uygunu ve beğendiğini satın almanı şiddetle öneriyorum bana dua edeceksin satın aldıktan sonra o kadar emin konuşuyorum kendimi övmek adına söylemiyorum yıllardır bu pc ekipmanları olsun teknik detaylar olsun kafayı kırdım hocam uzun lafın kısası videoyu atayım sana hemen:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt