Monster Laptop Spoofer arıyorum

Bios kısmında tpm ile alaklı birşey mevcut mu
"yine standart gelen ami de tpm kapatma ayarı da yok." bak cevaplamışım derin kardeşim.
Malesef security boot kısmı var sadece tpm sürekli aktif .
security boot kısmı olmayan arkadaşım bile var biliyor musun. işin garibi aynı model aynı seriden bir başka monster a5 v18.1.2 kullanan arkadaşımda her ne hikmetse tpm var bende yok.
monster almak pişmanlıktır :)
kesinlikle.
kanka gigabyte anakart alıcaktın ya naptın gigabyteta osursan ban açılıyor
şu anda msi m450 pro plus ile mutluyuz :)

"yine standart gelen ami de tpm kapatma ayarı da yok." bak cevaplamışım derin kardeşim.

security boot kısmı olmayan arkadaşım bile var biliyor musun. işin garibi aynı model aynı seriden bir başka monster a5 v18.1.2 kullanan arkadaşımda her ne hikmetse tpm var bende yok.

kesinlikle.

şu anda msi m450 pro plus ile mutluyuz :)
Malesef monster bios özelliklerini kısıtlayacak güncellemeler veriyor servise yolladım pcyi bütün özellikleri açıp bios yükleyin dedim yaparız dediler bakalım inşallah yaparlar

eski bios dosyasını da göndermiyorlar. ne zaman bios istesem hep son sürümü gönderiyorlar. adamlara günde 20 kere ticket açınca sonunda göndermek zorunda kaldılar. elimde N03.01 Bios dosyası mevcut. isteyen olursa veririm.

eski bios dosyasını da göndermiyorlar. ne zaman bios istesem hep son sürümü gönderiyorlar. adamlara günde 20 kere ticket açınca sonunda göndermek zorunda kaldılar. elimde N03.01 Bios dosyası mevcut. isteyen olursa veririm.
Eski biosa dönerken security flash hatası veriyor mu ?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt