KaranesteR
Silver Üye
Kanka diskdrive değişmiyor ondan kalkmıyor monsterde raid yapması lazımşart 1809 , 1909 bende denedim kalkmıyor
Kanka diskdrive değişmiyor ondan kalkmıyor monsterde raid yapması lazımşart 1809 , 1909 bende denedim kalkmıyor
Laptopta raid olmaz ve değişmiyor ama kalkıyor ben kaç kere kaldırdımKanka diskdrive değişmiyor ondan kalkmıyor monsterde raid yapması lazım
Raid desteği oluyor knkaLaptopta raid olmaz ve değişmiyor ama kalkıyor ben kaç kere kaldırdım
Monster laptoplarda çift SSD ile raid yapiliyor vmd özelliği ile ayrıca bios son sürümde bios kilitli olduğu için eski amidewin systemuuid değiştirmiyor güncel amidewin gerekliLaptopta raid olmaz ve değişmiyor ama kalkıyor ben kaç kere kaldırdım
her monster laptopunda raid özelliği yok ve spooferda değiştirmesede banı kaldırıyor gizliyor çünkü serialleriMonster laptoplarda çift SSD ile raid yapiliyor vmd özelliği ile ayrıca bios son sürümde bios kilitli olduğu için eski amidewin systemuuid değiştirmiyor güncel amidewin gerekli
discord.gg/valohack gelebilirsin raid bios up down vs. Hiçbirine gerek yokMonster laptop için v18.1.2 ami spoofer yok mudur ey ümmeti muhammed. kafayı yiyecem artık
Kanka ban kalksada delay atıyor yine 2 oyun oynatmıyorher monster laptopunda raid özelliği yok ve spooferda değiştirmesede banı kaldırıyor gizliyor çünkü serialleri
bebeğim anlamıyor musun ben nasıl oynuyorum hatta 22h2 ye yükselttim hala oynuyorum alla allaKanka ban kalksada delay atıyor yine 2 oyun oynatmıyor
Kanka senin bios versiyon eskidir cihazında eski olabilir yeni modellerde olmuyor diyorum bendebebeğim anlamıyor musun ben nasıl oynuyorum hatta 22h2 ye yükselttim hala oynuyorum alla alla
Kanka senin bios versiyon eskidir cihazında eski olabilir yeni modellerde olmuyor diyorum bende