Jps0 Gold Üye Katılım 20 Ara 2021 Mesajlar 282 Beğeniler 36 22 Mar 2025 #11 rusonline' Alıntı: Anladım yardımcı oldunuz için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... konuyu ben açtım sen yararladın aq
rusonline' Alıntı: Anladım yardımcı oldunuz için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... konuyu ben açtım sen yararladın aq
rusonline Efsane Üye Katılım 1 Haz 2024 Mesajlar 2,837 Beğeniler 436 22 Mar 2025 #12 Jps0' Alıntı: konuyu ben açtım sen yararladın aq Genişletmek için tıkla ... Biraz öyle oldu neden bunu almiyorsunuz Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Jps0' Alıntı: konuyu ben açtım sen yararladın aq Genişletmek için tıkla ... Biraz öyle oldu neden bunu almiyorsunuz Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Jps0 Gold Üye Katılım 20 Ara 2021 Mesajlar 282 Beğeniler 36 22 Mar 2025 #13 rusonline' Alıntı: Biraz öyle oldu neden bunu almiyorsunuz Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Genişletmek için tıkla ... oynadığım sadece valo cs değil rust ark rdr gibi oyunlarda güzel kalite görmek istiyorum Jps0' Alıntı: oynadığım sadece valo cs değil rust ark rdr gibi oyunlarda güzel kalite görmek istiyorum Genişletmek için tıkla ... bide 540fps zorlamıyo benim pc 400 max görüyo gerçi bende full kalitede oynuyom ama
rusonline' Alıntı: Biraz öyle oldu neden bunu almiyorsunuz Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Genişletmek için tıkla ... oynadığım sadece valo cs değil rust ark rdr gibi oyunlarda güzel kalite görmek istiyorum Jps0' Alıntı: oynadığım sadece valo cs değil rust ark rdr gibi oyunlarda güzel kalite görmek istiyorum Genişletmek için tıkla ... bide 540fps zorlamıyo benim pc 400 max görüyo gerçi bende full kalitede oynuyom ama
NaturalFishy Efsane Üye Katılım 23 Şub 2024 Mesajlar 3,031 Beğeniler 804 22 Mar 2025 #14 Jps0' Alıntı: 360hz 2k Oled ve 0.1ms gibi değerlere sahip monitörlerden birini almak istiyorum şu 2si arasında kaldım tavsiyesi olan var mı? Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Genişletmek için tıkla ... bende pg259qn var asusun aşırı güzel tavsiye ederim
Jps0' Alıntı: 360hz 2k Oled ve 0.1ms gibi değerlere sahip monitörlerden birini almak istiyorum şu 2si arasında kaldım tavsiyesi olan var mı? Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Genişletmek için tıkla ... bende pg259qn var asusun aşırı güzel tavsiye ederim
rusonline Efsane Üye Katılım 1 Haz 2024 Mesajlar 2,837 Beğeniler 436 22 Mar 2025 #15 Jps0' Alıntı: oynadığım sadece valo cs değil rust ark rdr gibi oyunlarda güzel kalite görmek istiyorum bide 540fps zorlamıyo benim pc 400 max görüyo gerçi bende full kalitede oynuyom ama Genişletmek için tıkla ... 400 hz bile aşırı akıcı geliyor göze bı ara 540hz kullanmanı öneririm gerçekten güzel bir deneyim
Jps0' Alıntı: oynadığım sadece valo cs değil rust ark rdr gibi oyunlarda güzel kalite görmek istiyorum bide 540fps zorlamıyo benim pc 400 max görüyo gerçi bende full kalitede oynuyom ama Genişletmek için tıkla ... 400 hz bile aşırı akıcı geliyor göze bı ara 540hz kullanmanı öneririm gerçekten güzel bir deneyim
Jps0 Gold Üye Katılım 20 Ara 2021 Mesajlar 282 Beğeniler 36 22 Mar 2025 #16 asus veya samsung diyenler nedenleride söylese keşke