Bencede asus360hz 2k Oled ve 0.1ms gibi değerlere sahip monitörlerden birini almak istiyorum şu 2si arasında kaldım tavsiyesi olan var mı?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Piyasanın en iyisi. Samsung ve diğer markalardan uzak dur üzülürsün.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu monitoru çok görüyorum bilgisi olan varmı?
Tn panel olması görüntüyü çok kalitesiz gösterirmi?Piyasanın en iyisi. Samsung ve diğer markalardan uzak dur üzülürsün.
Çok fark etmezsin. Tabii ki bir IPS panel değil. 4K 360hz'de IPS bulamazsın zaten.Tn panel olması görüntüyü çok kalitesiz gösterirmi?
Hikayeli oyun ağırlıklı oynayacaksan 2k harici birşey almanı önermem fakat fps üzerinden yürürüm dersen 1080p 360 veya 540hz birşey alırsan çok daha keyif alırsın. benim önerim zowieden yanadır. ayrıca kendimde bunu kullanıyorum herhangi bir problemim şikayetim yok.360hz 2k Oled ve 0.1ms gibi değerlere sahip monitörlerden birini almak istiyorum şu 2si arasında kaldım tavsiyesi olan var mı?
Anladım yardımcı oldunuz için teşekkürlerÇok fark etmezsin. Tabii ki bir IPS panel değil. 4K 360hz'de IPS bulamazsın zaten.