Modmap Kernel Injector // Updated 21H2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adını gördüm yazayım dedim maşallah benim abim @MrYasin pasteride burda alkad rustta detour hooklu hileleri injectlemeye devam ediyor
Herkese Açık Konu Paylaşmışsın Merak Ettim Ne Olduğuna Bakayım Dedimde Her Zamanki Gibi Public Birşey Paylaşmışsın

hiçbir bilgisi olmayan, ucyi komple copy-paste yapan bi arkadaşımız bu pek ciddiye almayın ve paylaştığı şeyleri güvenliğiniz için kullanmayın. kendisinede bu tarz şeyler söyleyincede kuduruyor. e o zaman kendinle dalga geçirtme kendi emeğinle birşeyler yap, her türlü hakareti hak ediyon olm.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Herkese Açık Konu Paylaşmışsın Merak Ettim Ne Olduğuna Bakayım Dedimde Her Zamanki Gibi Public Birşey Paylaşmışsın
lol bypass videonu izledim çok komikti bir daha olmasın face injector yazısını kapatsaydın

yönetici aç processhackerı
process hackerı yönetici olarak açtım modüller gözüktü zaten denediğim modüllermiş modmap hala modül bulunamadı hatası veriyodu bende modmapın dosya ayarlarından onuda yöneti olarak çalışmasını sağladım yaptıktan sonra bidaha denedim modül hatası vermiyor ama modmap 1sn açılıp bişey yazmadan geri kapanıyo ve inject olmuyor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
process hackerı yönetici olarak açtım modüller gözüktü zaten denediğim modüllermiş modmap hala modül bulunamadı hatası veriyodu bende modmapın dosya ayarlarından onuda yöneti olarak çalışmasını sağladım yaptıktan sonra bidaha denedim modül hatası vermiyor ama modmap 1sn açılıp bişey yazmadan geri kapanıyo ve inject olmuyor
ss atsana her şeyi

ss atsana her şeyi
7n92m3p.PNG

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt