Modmap Kernel Injector // Updated 21H2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zulu için hangi modülü kullanıcaz process hacker ile nasıl bulunacağını bilmiyorum

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
zulu için hangi modülü kullanıcaz process hacker ile nasıl bulunacağını bilmiyorum
modül olarak d3d9.dll, d3d11, BEService.dll, dxgi.dll bunları dene
Listeden Programa sağ tıkla -> Properties gel -> üst kısımlardan Modules seç orda çıkıyor.

modül olarak d3d9.dll, d3d11, BEService.dll, dxgi.dll bunları dene
Listeden Programa sağ tıkla -> Properties gel -> üst kısımlardan Modules seç orda çıkıyor.
hocam dediğiniz modülleri ve zulunun kullanabileceği birkaç modül daha denedim modül bulunamadı hatası veriyor process hackerdada properties kısmından modules seçiyorum erişim engellendi yazıyodu battleye engelliyodur diye noeye zulu bypass var bilirsiniz belki onunla tekrar denedim yine erişim engellendi yazıyodu

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hocam dediğiniz modülleri ve zulunun kullanabileceği birkaç modül daha denedim modül bulunamadı hatası veriyor process hackerdada properties kısmından modules seçiyorum erişim engellendi yazıyodu battleye engelliyodur diye noeye zulu bypass var bilirsiniz belki onunla tekrar denedim yine erişim engellendi yazıyodu
yönetici aç processhackerı

Eski, detected ve işlevli bir injector her anti-cheat üzerinde detected'dır başka soru sormayın, discorduma gelip yazmayın sadece yorumlara yoksa tten
dw -
vt -

Kullanımı çok basit az buz amidewin kullananlar bilir.
1- cmd yönetici aç
2- dosya dizini kopyala
LQjSuhp.png
şuranın boş yere tıkla klasör dizni çıkıyor ve onu kopyala
2.5 - cd o klasör dizini buraya yapıştır
3- qwe.exe driver.sys yap (oyun kapalı olsun)
oyun adı gelcek aşağıya / hedef oyun modülü (d3d11.dll olabilir, easyanticheat.dll gibi şeyler olabilir isterseniz processhackerı açıp program modüllerine bakabilirsiniz mesela d3d11 denediniz hata verdi başka modül deneyin)
4- modmap.exe RustClient.exe d3d11.dll dlladiinjectedilen.dll
Ayrıca inject etceğiniz dll modmap.exe ile aynı klasörde olsun bunları masaüstüne koymayın sıkıntı çıkarmasın
Modülü processhacker ile öğrenebilirsiniz, farklı modüller deneyin bazen not enough memory diyor o yüzden farklı modül deneyin.
Rust için kullandığım modüller - EasyAntiCheat.dll / UnityPlayer.dll / d3d11.dll biri çalışmazsa diyerini deniyorum illa çalışıyor.
Detected olan şeyi niye paylaşıyorsun ne yararı var bize oyuna girmeden ban yiyeceksek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt