Mitamersv2 Client Jar-Dll Leak

Sen kimsin hayırdır konu baltalamaya geliyor, virustotal acmadan cektim relat avcısı diyorsun discord eklersen unpack edilmiş sourcesinide paylaşırım xd.

Developer??? Forumda paylasılan wentra sourcesinin iki üç şeyini değiştirip pastelemiş arkadaş.
ne konusu baltalayacagim minecraft mi komedi.Sadece vmp unpacki birak yanindan gecemeyecegini belirttim.

ne konusu baltalayacagim minecraft mi komedi.Sadece vmp unpacki birak yanindan gecemeyecegini belirttim.
Minecraft konusu baltalayamayan insan forumdaki hileyi renameleyip kendi hilesi olarak gösteriyor, lütfen discord ekle unpacklenmiş dosyayı atayım.

jara obf basmaya gerek yok piyasada bu kadar kötü hileler olduğu için pastecilere avans vermek istedim dll vmp basmam sebebide ayrıdır gülüm :)

en azından senin gibi C:\\Windows konumuna gelip ara kısmına .jar yazıp bakıp da kendimi cracker saymıyorum
banada atma şansın varmı

vmp nin 1 stringini göremezsin sen unpackledim diyon

5 dakka dayanan client no ban riyal

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhaba dosyaları verdiğim linkten indirin, jarı ve wentra zipinin içindeki klasörü c diskine atın ve dll'i injectleyin.Jar tamamen open-sourcedir.İyi oyunlar.

Jar konumu: C:\lalala.jar
Font konumu: C:\Wentra

Modüle keybind kullanımı:”.bind modül ismi atayacağınız tuş” (chate yazılacak)

Video:

calışmıyo

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt