furkola
Gold Üye
- İletişim
Loaderi vt'ye bile atmadım relat hunter diyor ratmet cevik XDbay saklaban relat hunter , kimsenin vmpi unpack ettigi yok virustotal ile kardes kardes link cekin.
Prim yok
Loaderi vt'ye bile atmadım relat hunter diyor ratmet cevik XDbay saklaban relat hunter , kimsenin vmpi unpack ettigi yok virustotal ile kardes kardes link cekin.
var hocam vmp icin tool nası yok sadece her yerde bulunmuyor ve son surumlerı ıcın yokdostum vmp icin bir tool yok birincisi ve bu kiside vmpi unpack edicek yetenek yok.
var yok onemli olan o degil acilan konunun unpack ile uzaktan yakindan alakasi yok relat kismindan link cekip paylasiyorlar kisiyi taniyorum.var hocam vmp icin tool nası yok
http debugger'e seviyesiz bir yazılım diyen kisinin virustotaldeki relat kısmından link cekip cracklediğini sanması biraz garipvar yok onemli olan o degil acilan konunun unpack ile uzaktan yakindan alakasi yok relat kismindan link cekip paylasiyorlar kisiyi taniyorum.
normalde boyle konulara yorum yapmiyorum fakat kisiyi sanki vmpyi unpacklemis gibi davranip yucelttiginizi gordugumde bir el atayim dedim.http debugger'e seviyesiz bir yazılım diyen kisinin virustotaldeki relat kısmından link cekip cracklediğini sanması biraz garip
sahsı tanımıyorum new user heralde dedigi seylere gore yorum yaptım sadece kekin developerını tanıyorum konuya acıklık getirdigin icin tesekkurlernormalde boyle konulara yorum yapmiyorum fakat kisiyi sanki vmpyi unpacklemis gibi davranip yucelttiginizi gordugumde bir el atayim dedim.
Sen kimsin hayırdır konu baltalamaya geliyor, virustotal acmadan cektim relat avcısı diyorsun discord eklersen unpack edilmiş sourcesinide paylaşırım xd.normalde boyle konulara yorum yapmiyorum fakat kisiyi sanki vmpyi unpacklemis gibi davranip yucelttiginizi gordugumde bir el atayim dedim.
Developer??? Forumda paylasılan wentra sourcesinin iki üç şeyini değiştirip pastelemiş arkadaş.sahsı tanımıyorum new user heralde dedigi seylere gore yorum yaptım sadece kekin developerını tanıyorum konuya acıklık getirdigin icin tesekkurler
forumdaki wentra sourcesi bozuk. makriti tanıyorum java bilgisi var biraz en azındanSen kimsin hayırdır konu baltalamaya geliyor, virustotal acmadan cektim relat avcısı diyorsun discord eklersen unpack edilmiş sourcesinide paylaşırım xd.
Developer??? Forumda paylasılan wentra sourcesini iki üç şeyini değiştirip pastelemiş arkadaş.
Bozuk değil sadece oynanmış bu arkadaş fixlemiş sadece.forumdaki wentra sourcesi bozuk. makriti tanıyorum java bilgisi var biraz en azından
9999 tane opengl hatasını fixlemisse helal olsunBozuk değil sadece oynanmış bu arkadaş fixlemiş sadece.