Open Source MITAMERS 2.1 SOURCE CODE | i lost XD | by makrit

muhtemelen mause scroll tuşudur
yok hocam .bind sistemi var bu projeyi ilk yaptığımızda vardı da sonradan kaldırıldı .bind sistemi getirildi
image.png

şuanki hali böyle nerdeyse 4 aydır ellemedik bile sadece dün anticheat değişikliğinden sonra tüm modulleri 0 dan yazdık yakında aklımda daha güzelk fikirler var zaten valorant projesi çıkarsammı diye düşünüyorum hem internal hem external

selamun aleyküm coder ve kendini coder sanan pasteci gençler,

biliyorsunuz satış yapıyordum fakat satışı bıraktım elimde hiç bir şey kalmasın dedim ve bazı kendini akıllı sanan kişiler (wasp) projelerini ilah olarak görmeye başlayınca en azından piyasa eşitlensin diye sizlere veriyorum bu srcyi
herkese iyi skidlemeler dilerim.

libs;

source;

virustotal;

hile videosu ;

developer; makrit
base; envies, alperenxrq
credits; envies

tüm kardeşlerime selam olsun

cape modulü nerde kardesssss

Kardeşim falan 13 yaşa göre fazla iddialısın.

qfqg8ky.jpg

Burada racon kestiğini sanan çocuğun tekisin, bir daha laf etmeden önce kendine dikkat et derim.

developer: chatgpt diye konuyu düzenler misin
ben öncede dediğim gibi çocuğun bilgisi yok full paste main.javadanda belli oluyor zaten paste olduğu hwid sistemi yapmaya çalışmış yapamamış acınası halde :D :D

Kardeşim falan 13 yaşa göre fazla iddialısın.

qfqg8ky.jpg

Burada racon kestiğini sanan çocuğun tekisin, bir daha laf etmeden önce kendine dikkat et derim.

developer: chatgpt diye konuyu düzenler misin
Ben kod bilmediğini belirttim, inkar etti. Kendisinden yaşça büyük birine Kardeşim dedi, ChatGPT abimiz.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt