xsynex
Gold Üye
- İletişim
buildli halini isteyen arkadaşlar : https://cheatglobal.com/konu/craftrise-hile-forumlardaki-mitamers-v2-1-buildli-hali.60021/
Teşekkür ederim. Jarloadda herhangi bir problem yaşamıyorum gerçekten kaliteli bir jarload. İyi günler dilerim.İlk olarak konumu kullandığınız içim teşekkürler jar loadda sorun yaşamıyorsan ne mutlu bize
Öyle olmuyor hocam galiba. İnternete JH-Labs-Java-Image-Filters-master yazın github dosyası olarak çıkıyordu herhalde. Onu intellij üzerinden buildleyin corretto 1.8 kullanarak. Sonrasında mitamers srcsini hataları yok edecek şekilde düzenleyin. Lib olarakta bu JH-Labs-Java-Image-Filters-master içinde buildlediğimiz jarı ekleyin. Ben öyle yaptım fakat sizde olmama şansı var. (hem jhlabsda hemde mitamers srcsinde aynı sdkları kullanmanız gerekiyor.) (Tüm gerekli libleri aynı sdkdan buildleyebilirsiniz.) (jhlabs linkihocam jhlabs'ı ben maven üzerinden ekledim exela içeren kodları sildim buildledim ama jar yog yada inject edemiyorum out'a düşen dosyaları rarın içine atıp jar yaptım sonra jarinject çaktım olmadı
Ben kendim çalıştırdım. direk mitamers31.jar dosyasını C: klasörünün içine koydum. Main class olarakta today/makrit/Main kısmını kullandım.makrit niye ban yedi la
jvmti->AddToSystemClassLoaderSearch("C:");
buraya ne yazdın tam olarak reis "C:\mitamers\mitamers31.jar" mi yazdın yoksa farklı bişey mi ben yapınca crash yiyorumda çünkü
+blok oyununda hile açıp zevk alanlar ne yaşıyor merak ediyorum gereksiz / ban yiyip ip sıfırlayanlardan bahsettim denemelik girenlerden değil
buildli halini atabilirim istersenbuildleyemedim amk
atbuildli halini atabilirim istersen
Fontlar gerekiyor c diskinde "Wentra" diye klasör aç tenacitynin fontları at o klasöre.
tassakkurlerFontlar gerekiyor c diskinde "Wentra" diye klasör aç tenacitynin fontları at o klasöre.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsitede şifre soracaktır şifresi "321" bir şey sormak istersen sorabilirsin.
varsa atsanabuildli halini atabilirim istersen