Open Source Miarey (ULTRA PROTECTED) Loader

Aslında bu konu için teşekkürler dostum. Loader aslında pyarmor8 fakat bu pyarmor pack komutu ile kullanılmadı. Eski sürümde pyarmor ile korunmuş bir py dosyasını pyinstaller ile exeye çevirirseniz, sanki hiç pyarmor basmamış gibi pyinstaller Crâck ile açabilirsiniz. Tabii bu pyarmor8 için geçerli. Bu sebepten ötürü yeni koruma olarak l6m’yi tercih ettim, istiyorsan gönderebilirim. Tekrardan teşekkürler 🤩

Aslında bu konu için teşekkürler dostum. Loader aslında pyarmor8 fakat bu pyarmor pack komutu ile kullanılmadı. Eski sürümde pyarmor ile korunmuş bir py dosyasını pyinstaller ile exeye çevirirseniz, sanki hiç pyarmor basmamış gibi pyinstaller Crâck ile açabilirsiniz. Tabii bu pyarmor8 için geçerli. Bu sebepten ötürü yeni koruma olarak l6m’yi tercih ettim, istiyorsan gönderebilirim. Tekrardan teşekkürler 🤩
Banada gönderebilirmisin acaba?

gönderecekmisin?

Son düzenleme:
15 dakikada kırdım fonksiyonlu ve köklü bir loader olduğundan kaynaklı işi bilene yararlı olur.
Link:

şifre: cheatglobal

Birkaç da ss bırakalım:

(sslerdeki kişi underwater)

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png
Python loader için gptyi fazla yormuş

15 dakikada kırdım fonksiyonlu ve köklü bir loader olduğundan kaynaklı işi bilene yararlı olur.
Link:

şifre: cheatglobal

Birkaç da ss bırakalım:

(sslerdeki kişi underwater)

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png
python korayacaksan nuitka kullanican kardesim her turlu Crâck yer pyarmor cop bu devirde

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt